Aktywne Wpisy

kompan28 +19
Mam p--------ą znieczulicę, idę przez ulicę

GinZVirgin +1
Ktos mi powie dlaczego my jako ludzkosc niby symulacja nie potrafilismy stworzyc sztucznego swiata i tam testowac ai i roboty? Mowiac im to samo co nam mowiono ale trzymac je w wielkiej szklanej kopule tylko testujemy to na wlasnej skorze? Moze to my jestesmy w tej kopule a ai to wlasnie nasi tworcy? #nocnazmiana #ai

Dokładne potwierdzenie moich przewidywań sprzed około dwóch tygodni, gdzie pisałem, że w wakacje nie będzie otwarcia hoteli ani żadnych restauracji. Czyżby doktorek czytał moje wpisy ? xD
#koronawirus
https://www.google.com/search?q=india+weather&rlz=1C1GCEU_plPL940PL940&oq=india+weather&aqs=chrome.0.0j0i22i30l6j0i22i30i457j0i22i30l2.2339j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Z tym że PIS chce jedno, a cały zachodni świat chce czego innego, więc różnie może być. Ale fakt, nie można z góry nic zakładać, bo jakiś szur taki jak ja przewiduje jedno, a potwierdza to później jakiś doktorek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie mam już siły i zdrowia psychicznego by czekać aż foliarze się sami łaskawie zdecydują na szczepienie. Dzisiaj o północy się rejestruję na szczepienie i liczę na jak najszybszy termin (w dowolnym miejscu kraju). Potem chcę żyć normalnie.
Art. 256 KK