Aktywne Wpisy

yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Głosujemy na następną kategorię.
Głosujemy na następną kategorię.
Na co chcesz głosować w następnych #wykopoweprzeboje?
- anime openings 20.2% (386)
- disco polo 10.3% (196)
- muzyka ryjąca banię 16.4% (314)
- najgorsze piosenki 10.6% (202)
- pieśni i marsze wojskowe 8.9% (170)
- piosenki afrykańskie 8.7% (166)
- piosenki polskich wykonawców, ale w innym języku 7.2% (138)
- piosenki po włosku 6.1% (117)
- polski hip hop 11.6% (221)

Dzień dobry, cześć!
Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o
Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o
źródło: temp_file7256098719263979794
Pobierz

Dokładne potwierdzenie moich przewidywań sprzed około dwóch tygodni, gdzie pisałem, że w wakacje nie będzie otwarcia hoteli ani żadnych restauracji. Czyżby doktorek czytał moje wpisy ? xD
#koronawirus
https://www.google.com/search?q=india+weather&rlz=1C1GCEU_plPL940PL940&oq=india+weather&aqs=chrome.0.0j0i22i30l6j0i22i30i457j0i22i30l2.2339j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Z tym że PIS chce jedno, a cały zachodni świat chce czego innego, więc różnie może być. Ale fakt, nie można z góry nic zakładać, bo jakiś szur taki jak ja przewiduje jedno, a potwierdza to później jakiś doktorek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie mam już siły i zdrowia psychicznego by czekać aż foliarze się sami łaskawie zdecydują na szczepienie. Dzisiaj o północy się rejestruję na szczepienie i liczę na jak najszybszy termin (w dowolnym miejscu kraju). Potem chcę żyć normalnie.
Art. 256 KK