Wpis z mikrobloga

@Zarzutkkake: prawidłowo, tępić takie chamstwo i zbydlęcenie. Trzeba krótko za ryj trzymać, bo lekko smycz poluzujesz, i zaraz się zacznie festiwal prób dominacji i okazywania braku szacunku. Prawidłowo, teraz przynajmniej pozostali nie będą przez dłuższy okres cwaniakować.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zarzutkkake: jak dla mnie to powinni mieć właśnie dobrze płacone, wtedy by się tak nie o---------i. Czy właśnie wtedy można wymagać od pracownika. Sam mam już ostatnio takie podejście że mi poprostu nie zależy za takie pieniądze i pewnie bym z---------ł jak dziki osioł gdyby to była dobra w pytę płaca bo by mi zależało.
  • Odpowiedz
klient sie pyta czy zrobić kawe czy herbate, chłopaki zaczeli wybierać jakie kawy a ja wprost, że do śniadania co najwyżej, ale jak chcecie to w termosie zacznijcie przynosić.

@Zarzutkkake:
-A mnie denerwuje to ciągłe szczękanie szklanek w kantorze i syczenie gazu.
-Panie Prezesie, przychodzimy tak wcześnie, jesteśmy bez śniadania...
-Oni gotują herbatę na gazie! A kto płaci za gaz? Ja. A gdzie tu sens, gdzie tu logika? Od dzisiaj
  • Odpowiedz
średnio wychodzi 26,50zł na rękę. Nie wiem czy to mało jak na elektryka.

@Zarzutkkake za takie pieniądze idzie pracować ktoś, kto jakoś się przebimbał i dostał uprawnienia albo ktoś, kto nie może ze swoją sytuacją za wiele zrobić. Ci ambitniejsi wyjadą na zachód i 2x tyle będzie miał w pierwszej lepszej pracy.

Ja to nie rozumiem jak za tyle bez kwalifikacji można robić, a co dopiero jako elektryk.
  • Odpowiedz