Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

@Purebreed: Tak tak - jak w korpo ktoś podaje swoje zainteresowania i hobby, a biogram jest pisany "na luzie", to jest to "cool" i "nowoczesne podejście do życia i pracy".
Chyba, że pisze to ktoś na stanowisku państwowym. Tedy jest
edycja: dobra, źle przeczytałem bo myślałem że 1999 to jej rocznik a zdjęcie też zdradzieckie jest.
Mozna sie nabijac ze bio napisane w stylu typowej warszafki (do dzis pamietam agencje marketingową gdzie laska w bio napisala ze w wolnych chwilach szyje tipi).
No ale co do calej reszty to jest przysrywanie sie zeby sie przysrac.
Komentarz usunięty przez autora
Ja manipuluje? Dobre sobie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Babka ma 37 lat i doświadczenie 5 lat pracy w pipidowie małym na stanowisku audytora w jakimś zakładzie smieciarskim. I nagle jej kariera staruje jak rakieta
Jeszcze powiedz, że nie jesteś PiSiorem i wcale jej nie bronisz. XDDD
źródło: comment_1619425013Q2uIfvF7yWzWBamOW8V6uR.jpg
Pobierz