@Purebreed: A no faktycznie, skończone studia dyskwalifikują rakowość tej notki i robią z niej perfekcyjnego kandydata na ministra XD
@mDeo: Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale na Wiceministra j------o kraju potrzeba czegoś więcej (znaczy w normalnym kraju potrzeba) niż 'liczne kursy' xD
@szunis: Mmm mmm, taka trochę córka Wojciecha Manna.
Dawać mi tu reprezentantów tagu Przegryw, którzy będą bóldupić że pewnie ma tysiące orbiterów i NIE DALI MIIIIIIII AUUUUU CZADY ZABRALI NAWET SZARU MYSZKU Z MINISTERSTWA FINANSUUUUUUWWWW AUUUU
W latach 2013–2018 zatrudniona jako audytor wewnętrzny, a następnie dyrektor finansowy w Zakładzie Gospodarki Komunalnej w Siechnicach. Jednocześnie pełniła funkcję prokurenta (2014–2018). W lipcu 2018 została mianowana dyrektorem Izby Administracji Skarbowej we Wrocławiu
A no faktycznie, skończone studia dyskwalifikują rakowość tej notki i robią z niej perfekcyjnego kandydata na ministra XD
@mDeo: Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale na Wiceministra j------o kraju potrzeba czegoś więcej (znaczy w normalnym kraju potrzeba) niż 'liczne kursy' xD
@Ogniwo_Paliwowe: W 2007 ukończyła ekonomię[2] o specjalności menedżerskiej Uniwersytecie Wrocławskim. Kształciła się podyplomowo na kierunku rachunkowość i podatki na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. W 2014 otrzymała certyfikat księgowy
@Purebreed: Absolwentka ekonomii na Uniwersytecie Wrocławskim, i do tego studia podyplomowe we Wrocławiu. Ok przepraszam, nie doceniłem potęgi jej kompetencji do sterowania finansami państwa ( ͡°͜ʖ͡°)
@wieslawski: Doświadczenia. Ja tu widzę 7 lat doświadczenia zawodowego, z czego może 2 nadają się faktycznie do szczebla administracji państwowej. Nie widzę działania jako kadra zarządzająca, nie widzę pracy w dużych podmiotach zagranicznych, ani w wysoko postawionych ciałach państwowych (może oprócz dwóch tygodni w MF).
Jeśli nawprawdę myślisz ze to jest ilość i jakość doświadczenia pasująca do tego stanowiska to niech bogowie maja w opiece ten zapomniany kraj.
@derekperek122: audytor wewnętrzny, dyrektor finansowy w zakładzie gospodarki komunalnej, prokurent tejże l, tldyrektor izby administracji skarbowej we Wrocławiu w 2020 podsekretarz stanu w MF i zastępca szefa kas. Ps babka ma 38 lat.
@wieslawski: babka ma zerowe doświadczenie na takie stanowisko - najpierw praca w zakładzie od śmieci w jakiejś pipidówce, a następnie szybki awans - w dwa lata.
@szunis: Nie chwale ale bądź obiektywny "Absolwentka ekonomii (specjalność Ekonomia Menedżerska) oraz administracji na Uniwersytecie Wrocławskim. Ukończyła również studia podyplomowe na kierunku Rachunkowość i Podatki na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu.
W latach 2013-2018 zatrudniona jako audytor wewnętrzny, a następnie dyrektor finansowy w spółce prawa handlowego, gdzie odpowiadała m.in. za nadzór nad pionem finansowym i pracami z zakresu rachunkowości. Jednocześnie pełniła funkcję prokurenta (2014-2018).
Potężnie się zesrałem xD
Jak tu ma być dobrze...
Dawać mi tu reprezentantów tagu Przegryw, którzy będą bóldupić że pewnie ma tysiące orbiterów i NIE DALI MIIIIIIII AUUUUU CZADY ZABRALI NAWET SZARU MYSZKU Z MINISTERSTWA FINANSUUUUUUWWWW AUUUU
Komentarz usunięty przez autora
cóż za awans...
@szunis xD xD
źródło: comment_1619417360BxKdKBevYZyO8H9zN0ViVR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Ogniwo_Paliwowe:
W 2007 ukończyła ekonomię[2] o specjalności menedżerskiej Uniwersytecie Wrocławskim. Kształciła się podyplomowo na kierunku rachunkowość i podatki na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. W 2014 otrzymała certyfikat księgowy
Jeśli nawprawdę myślisz ze to jest ilość i jakość doświadczenia pasująca do tego stanowiska to niech bogowie maja w opiece ten zapomniany kraj.
@ish_waw: tylko że ona nie będzie się zajmować kierowaniem finansami państwa Januszu ekonomii
"Absolwentka ekonomii (specjalność Ekonomia Menedżerska) oraz administracji na Uniwersytecie Wrocławskim. Ukończyła również studia podyplomowe na kierunku Rachunkowość i Podatki na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu.
W latach 2013-2018 zatrudniona jako audytor wewnętrzny, a następnie dyrektor finansowy w spółce prawa handlowego, gdzie odpowiadała m.in. za nadzór nad pionem finansowym i pracami z zakresu rachunkowości. Jednocześnie pełniła funkcję prokurenta (2014-2018).
Od lipca 2018 r. dyrektor Izby Administracji