@TrzyGwiazdkiNaPagonie: Dotąd zgłosiło się 20 kobiet, które Kozak zgwałcił lub molestował, więc nie mam wątpliwości komu wierzyć i kto jest winny. Dymek molestował mnie i moje koleżanki, więc zgadnij jakie mam na ten temat zdanie. A życie osobie niszczy doświadczenie przemocy. Dymek dalej robi karierę, bardziej niż przed oskarżeniami (wcześniej pracował w Krytyce Politycznej, teraz w Przeglądzie i Newsweeku). Ale nie przyszłam na Wykop żeby o tym gadać, serio, wystarczająco
@herzyk_wieczorkiewicz: Proszę niech szanowna Pani przedstawi dowody że zgłosiło się 20 kobiet, oraz wyrok w tej sprawie. Nie interesują mnie wiejskie zniesławienia że ktoś komuś zawinił niczym z jarmarku albo odpustu.
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: Śledztwo w sprawie Kozaka dopiero się zaczęło. O 20 ofiarach pisało wiele mediów. Serio, nie po to tu jestem, nie będę się wam z niczego tłumaczyć, piszę reportaż, w którym chcę oddać głos osobom z blackpilla, tylko i wyłącznie dlatego założyłam tu konto - mamy już dość zainteresowanych rozmową, więc myślę, że się uda. That's it.
@pinkfloyd12: Chce wierzyć chociaż jeszcze w to, w swoim marnym życiu że Pani Patrycja @herzyk_wieczorkiewicz to nie jest żadna karierowiczka idąca po trupach i będąca w stanie zniszczyć drugiego człowieka.
@trevoz: ty jesteś idiotą, dziś zamyka "lewackie shit" jutro zamknie ciebie. Ale widzę, że jesteś prawaczkiem z gatunku uległych - potrzebna ci HURR durr silna władza, HURR durr silna policja, nienawidzisz liberalizmu, wolności społecznej i kulturowej, mam rację?
@2-aminopirydyna: po 1sze to dokładnie tak jest, jestem totalnie za wolnym rynkiem, socjalizm to dla mnie g---o. Gospodarka oparta na kapitalizmie (lekko regolowanym) to najlepszy z obecnych modeli. Dlatego też głosowałem na konfe, zawsze mówiłem sobie, że podejście do gospodarki mają dobre, ale po ostatnich wydarzeniach, mam świadomość, że ktoś kto oferuje tylko połowę wolności (obojętnie którą) to żaden wolnościowiec a zamordysta.
@herzyk_wieczorkiewicz Na razie jedyne dowody jakie istnieją w sprawie Kozaka to te które on przedstawił w oświadczeniu którym zaorał całe to towarzystwo wzajemnej adoracji które obrzuca go gównem bezpodstawnych oskarżeń.
Te tępe dzidy powiedzą, że "nie wiedziały, a tak w ogóle to działały słusznie, bo kobiety są słabsze i muszą się wspierać. To że raz okazało się odwrotnie nie znaczy, że wielu facetów nie molestuje dziewczyn i one potem boją się
#przegryw #blackpill #bekaztwitterowychjulek #bekaztwitterowychjulek #4konserwy #s----------e #redpill #mgtow #incel #neuropa #konfederacja #rakcontent
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: Nic takiego nie ma.
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: XD jak mawia młodzież.
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: No jak to co?
Te tępe dzidy powiedzą, że "nie wiedziały, a tak w ogóle to działały słusznie, bo kobiety są słabsze i muszą się wspierać. To że raz okazało się odwrotnie nie znaczy, że wielu facetów nie molestuje dziewczyn i one potem boją się
@herzyk_wieczorkiewicz: I to jest dowód na cokolwiek?
Media tylko przeklejają to co jest klikalne.
Jeśli teraz ktoś zrobi fotomontaż jak uprawiasz s--s z psem i poda to kilkanaście portali to rozumiem, że będzie to dowód na twoją zoofilię? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak mawiali starożytni rosjanie "this didn't age well": https://www.callout.pl/strona-g%C5%82%C3%B3wna/reporta%C5%BC-ze-%C5%9Bledztwa