Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

freddd +2
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz

@Gilgamesz69: Jedno dzbaństwo zastąpione kolejnym
źródło: comment_16193779018RkEzYZod8coxYB17Vb765.jpg
PobierzNienawidzę tego, że nie ma na kogo głosować w tym
I na przykład jak podoba mi się usunięcie zapisu o obrazie uczuć religijnych tak penalizacja mowy nienawiści wobec lgbt przekreśla totalnie to ze oddam na nich głos (podobnie jest z wieloma innymi rzeczami ale ten przykład jest według mnie najbradziej wyrazisty)
I tak oto tym sposobem od
XDDDDDD
- 7-godzinny dzień pracy
- Płaca minimalna 60% średniej krajowej
- 100% wynarodzenia
@Gilgamesz69: I to jest postulat! Nie może być tak, że reprezentacja piłki nożnej mężczyzn, której oglądalność potrafi być na poziomie 16 mln widzów ma wyższe premię od PZPN, niż reprezentacja żeńska, której nikt praktycznie nie ogląda!
@ekjrwhrkjew: ja bym poszedł dalej. Czemu w reprezentacji męskiej grają sami mężczyźni? Trzeba tam narzucić parytet 35% kobiet i obowiązkowe miejsce w składzie podstawowym dla Olisadebe
Jak ci ludzie wyobrażają sobie pracę policyjnego
To dobre xD. Przecież w sporcie (i w ogóle w rozrywce), jak w innych dziedzinach życia jest popyt i podaż. Ilu widzów ogląda żeńską reprezentację Polski w piłce nożnej a ilu męską?
@ekjrwhrkjew: Ale to akurat jest bajecznie proste. Piłkarze mogą grać w reprezentacji
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Gilgamesz69: jestem bardzo ciekaw jakby się paliły styki, gdyby po czymś takim ktoś ich strollował i np cały zarząd lub wszyscy kandydaci z listy wyborczej wpisaliby sobie płeć jako płeć nieokreślona.