Aktywne Wpisy

onionhero +771

Odrzutowiec +58
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
źródło: IMG_3108
Pobierz

Wywiad z Nick Maguire, Vice President, Global Services, SIE
TLDR:
Na start:
Filmy:
Bloodshot
Jumanji: The Next Level
Zombieland 2: Double Tap
Charlie’s Angels (2019)
Venom (2018)
The Equalizer 2
Baby Driver
Blade Runner 2049
Underworld: Blood Wars
Arrival
Sausage Party
Inferno (2016)
American Hustle
This is the End
Bad Boys (1995)
Seriale:
Future Man (sezony 1-3)
SuperMansion (sezony 1-3)
Community (sezony 1-6)
Deadly Class (sezony 1)
S.W.A.T. (sezony 1-2)
Lost Girl (sezony 1-5)
Dlatego będziemy odświeżać ofertę PlayStation Plus Video Pass co kwartał. Polscy gracze z PS Plusem zobaczą nowe tytuły co trzy kolejne miesiące. Liczymy, że nasze produkcje przypadną wam do gustu.
Program pojawi się w PS Store 22 kwietnia 2021 r. Będą go mogli pobrać wszyscy posiadacze konsol PlayStation 4 oraz PlayStation 5. Aby zyskać dostęp do treści VoD od Sony Pictures, należy posiadać aktywną subskrypcję programu abonamentowego PS Plus, a także konto gracza zarejestrowane w polskim regionie.
#ps5 #ps4
źródło: comment_1619093587C21OEAR0PbNEQzdA9wAabA.jpg
PobierzJeśli co kwartał będą poszerzać bibliotekę nawet o połowę tego co dali na start - jak
@janushek: przecież napisałem, że nie spadnie, bo póki co tylko w Polsce.
@Gandalf_Rudy: tak
@Ryszardzislaw: plus jest za darmo? Daj namiary chętnie wezmę.
@HelterSkelter88: Nie trzeba nic dodatkowego wykupować, jeśli masz ps+ - z całości usługi możesz korzystać za darmo.
@janushek: XD Tak, bo ja pisałem tylko o maju XD
@HelterSkelter88: to jest dodatek do PS+. Nie musisz za nic dopłacać
Komentarz usunięty przez autora
@steemm: TV box one był klapą bo mieli #!$%@? na filmy. Sony coś tam tworzy i ma w tym trochę doświadczenia :v
@Beeercik: napisałem jedno, ty trzy więc lol
Bawi mnie teoretyzowanie i zakładanie że to może mieć wpływ na gry z Plusa gdy oferty są najlepsze od początku
"Od filmów mam hbo go i netflix."
To teraz pokaż gdzie w bibliotekach HBO i Netflixa znajdę wszystkie tytuły wymienione w pierwszym poście. Napisz proszę gdzie trzeba kliknąć, żeby móc w HBO albo Netflixie obejrzeć Venoma albo Arrival.
Kilka tytułów się powtarza, ale nie wszystkie. Jeżeli w przyszłości dojdą nowe tytuły i nie będą się powielać z tymi które mają aktualnie w ofercie obie wymienione przez ciebie platformy, to będzie