Wpis z mikrobloga

@Goronco: Czy ja wiem, takie trochę gimbusiarskie wystąpienie, raczej żenada dla kogoś, kto skończył już liceum i nie podnieca się kucowym językiem. Za to bawi trochę ten plakat, na którym dwukrotnie odchudził swoją twarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Goronco: w ch*j zaorał xD Szczególnie plakatem "lewaki głosu nie mają", gdzie "lewactwo", zgodnie z konpederacką nomenklaturą, rządzi Polską nieprzerwanie od 20 lat (SLD -> PiS -> PO -> PiS). Dobra, idźmy dalej. Lewactwo nie rządzi tylko Polską. Jak wiemy cała UE jest lewacka, USA są lewackie, Kanada jest lewacka, Australia jest lewacka, trochę Ameryki Południowej jest lewackie.

No jak dla mnie, to lewactwo rządzi i ma głos w zasadzie
  • Odpowiedz
@shiromaru: Dokładnie! Kogo zaorał? Chyba siebie i swoją partię. Prawdziwy mąż stanu, k---a. Mamy ponad bilion długu publicznego, najwyższą ilość nadmiarowych zgonów, pis u władzy podciera sobie dupę konstytucją a ten bawi się w dissowanie lewaków. Kolejna partia klaunów.

Szczęść Boże!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Goronco: Niech mnie zaora swoim programem gospodarczym i licznymi wyliczeniami, że to styknie i będzie działać.

A nie czekaj, nic takiego nie ma. Jest filozofia XD i plakat na którym musiał się odchudzić kekw
  • Odpowiedz