Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10
#konfederacja #polityka #sejm #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi
https://www.wykop.pl/link/6069309/comment/90879629/#comment-90879629
https://www.wykop.pl/wpis/52488733/przed-chwila-neuropa-dzieki-zwolywaniu-sie-do-zapo/
Za:
Lewica - 2
KO - 5
KP - 5
No w sumie racja 2 to więcej niż 1, więc śmiało można mówić że paskudna lewica bardziej się przyczyniła do przejścia tej ustawy niż Konfederacja Niezależnych Systemów.
To co tam Sośnierz robi, jak mu się klawisze mylą? To już lepiej na jego miejsce osławioną przez Korwina małpę, która losowo klepałaby w przyciski, czyli myliłaby się tylko w
A wy robicie dokładnie to samo co się robi w TVPis.
i nie pisz do mnie w formie mnogiej bo nie jestem towarzyszem. no chyba ze tobie sie udziela radziecka nowomowa
Warszawa zalana? Wina Trzaskowskiego
Rura pękła? Wina Trzaskowskiego
Więcej zakażeń? Wina opozycji
Nie ma tutaj żadnej winy Sośnierza bo ten głos absolutnie nic nie znaczył, ale ty i twoi tęczowi koledzy nie macie nic przeciwko takim sposobom manipulacji jak w TVPis bo robicie dokładnie to samo.
Podaj te wszystkie głosowania.
@grim_fandango: Moze duch swiety mu powiedział, że warto zagłosować za, w końcu Sośnierz uznaje prawo boskie nad ludzkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
No i jakie znaczenie ma jak głosowała reszta Konfederacji, skoro podobno nie mają dyscypliny partyjnej?
W każdym razie znalezisko nie jest informacją nieprawdziwą, bo zagłosował za, możliwe że z głupoty, albo