Aktywne Wpisy
PAST +101
Wystawiłem na OLX telewizor za darmo. Stary trup marki LG, jedno HDMI, analogowa głowica, zniszczony pilot. Odbiór osobisty, albo dowóz w granicach miasta za 30 złotych/flaszkę/cokolwiek. W ogłoszeniu wyraźnie napisane, że nie odpisuję na SMS i na wiadomości OLX. Tylko telefon.
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
mirko_anonim +146
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
Children of Morta
Children of Morta: Paws and Claws
Moonlighter
Moonlighter: Between Dimensions
This War of Mine
This War of Mine The Little Ones
This War of Mine: Stories - Season Pass
Beat Cop
Tower57
Anomaly Defenders
Anomaly Warzone Earth Mobile Campaign
Anomaly Korea
Anomaly 2
Anomaly Warzone Earth
Spacecom
Frostpunk Original Soundtrack
Frostpunk Expansions Original Soundtrack
Moonlighter Original Soundtrack
Moonlighter Between Dimensions Soundtrack
a w gamepassie oczywiscie bez dlc (jesli frostpunk w ogole dalej jest w gamepassie)
bez sensu
#steam #gry #pcmasterrace #11bitstudios #frostpunk #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez moderatora
@dredziarz: no wlasnie, bez dlc to bez sensu, bo jak mi sie gra spodoba i dlcki sa dobre to sie nie oplaca potem kupowac. lepiej poczekac na jakies complete edition.
@nikolaj92: mnie tamte gry inne malo interesuje, this war of mine