Wpis z mikrobloga

To się w już w głowie nie mieści ja odkładając 80-90% pensji nie mogę nadążyć z oszczędzaniem za wzrostami cen nieruchomości. Teraz tylko czekać na inflacje i za oszczędności kupić sznur. Kraj nie dożycia dla pokolenia 89. Liczą się tylko stare głosujące pierdy i ci co umieli ustawić się za komuny i w wczesnych latach 90...
#nieruchomosci
  • 26
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Louis_de_Pointe_du_Lac: Wielki Reset trwa, plebs ma nic nie posiadać i być szczęśliwy.
Dmuchanie bańki na cenach nieruchomości szybciej niż rosną pensje i wysoką inflacja aby nie dało się oszczędzić to koło zamachowe agendy globalistów. Równocześnie modus operandi depopulacji. Ludzie biegną co raz szybciej w kołowrotku niczym dla chomika, a kołowrotek się co raz szybciej kręci ale do względnej stabilizacji aby móc założyć rodzinę co raz trudniej dojść. Zegar biologiczny tyka i
@arsze_nick Nie no wiem, sam bym nie chciał tam mieszkać xD Chyba że na emeryturze. Ale problem w tym że wszyscy by chcieli mieć mieszkanie w centrum Warszawy/Krakowa/Wrocławia - nigdy nigdzie wszyscy nie będą mieli takich samych możliwości. Zamiast się żalić codziennie na mirko trzeba albo zmienić coś w swoim życiu, albo zmniejszyć oczekiwania.