@FejsFak: jak ten system bankowości był napisany w takim stylu jak ten kod w pythonie to teraz po tylu latach to musi być niezły potworek jeśli chodzi o utrzymanie.
@FejsFak: chłopie weź się ogarnij, ten dom co go remontujesz to jakaś rudera, najlepiej usuń konto, bo panoszysz się na mirko i każdemu działasz na nerwy
zapłacić komuś kto zna się na rzeczy i zrobi to kilka razy lepiej
@pawel_je: już widziałem nie jedną s---------ą robotę przez fachowców. Myślisz, że gość który zaczyna dzień od małpki w Żabce zrobi to lepiej ode mnie?
@ZADYMIARZ_PL: usuń konto i nie działaj mi na nerwy a najlepiej pokaż sam jak mieszkasz to się posmiejemy. Założę się, że to jakiś chów klatkowy dla robaków bez klasy a wyposażenie w stylu szwedzkim czyli po taniości IKEA.
@ZADYMIARZ_PL: usuń konto i nie działaj mi na nerwy a najlepiej pokaż sam jak mieszkasz to się posmiejemy. Założę się, że to jakiś chów klatkowy dla robaków bez klasy a wyposażenie w stylu szwedzkim czyli po taniości IKEA.
@FejsFak: Ociehui. Napisał typ, który naciąga wahacz w alfie, bo go nie stać na wymianę. Z punktu widzenia inżyniera budownictwa, którego już wielokrotnie obraziłeś, jesteś tylko zwykłym szkodnikiem/polskim januszem ignorantem
#stepujacybudowlaniec
@antekstr: rezygnuję z kamery i laptopa bo nie są mi te rzeczy do niczego potrzebne - to wam się zachciało streamingu z donejtam
@pawel_je: nie potrzebuję darmozjada w domu który mi będzie mówił co mam zrobić
Komentarz usunięty przez autora
@pawel_je: chcę żeby mi nikt nie łaził po mieszkaniu dzień w dzień, nie wiem co za to mógłbym dać od siebie
@pawel_je: już widziałem nie jedną s---------ą robotę przez fachowców. Myślisz, że gość który zaczyna dzień od małpki w Żabce zrobi to lepiej ode mnie?
@FejsFak: Ociehui. Napisał typ, który naciąga wahacz w alfie, bo go nie stać na wymianę. Z punktu widzenia inżyniera budownictwa, którego już wielokrotnie obraziłeś, jesteś tylko zwykłym szkodnikiem/polskim januszem ignorantem
@FejsFak: nie widać żadnego celu
@FejsFak: no pokaż co tam wymodziłeś