Wpis z mikrobloga

zapłacić komuś kto zna się na rzeczy i zrobi to kilka razy lepiej

@pawel_je: już widziałem nie jedną #!$%@?ą robotę przez fachowców. Myślisz, że gość który zaczyna dzień od małpki w Żabce zrobi to lepiej ode mnie?
@ZADYMIARZ_PL: usuń konto i nie działaj mi na nerwy a najlepiej pokaż sam jak mieszkasz to się posmiejemy. Założę się, że to jakiś chów klatkowy dla robaków bez klasy a wyposażenie w stylu szwedzkim czyli po taniości IKEA.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@ZADYMIARZ_PL: usuń konto i nie działaj mi na nerwy a najlepiej pokaż sam jak mieszkasz to się posmiejemy. Założę się, że to jakiś chów klatkowy dla robaków bez klasy a wyposażenie w stylu szwedzkim czyli po taniości IKEA.

@FejsFak: Ociehui. Napisał typ, który naciąga wahacz w alfie, bo go nie stać na wymianę. Z punktu widzenia inżyniera budownictwa, którego już wielokrotnie obraziłeś, jesteś tylko zwykłym szkodnikiem/polskim januszem ignorantem a o
@pawel_je: strop wytrzymał 40 lat i nic mu się nie stało s wzmocnię go i będzie nie do ruszenia. Kolektory do grzania wody moi koledzy sobie kupili bo zazdrościł jeden, że nie muszę palić w lecie żeby mieć ciepłą wodę. No i ten jeden kolektor #!$%@? mu dał - musiał dokupić drugi a ma to samo co mam ja przy czym ja mam dużo więcej wody w zasobnikach więc wystarcza mi