Aktywne Wpisy
CandyToy +814
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +32
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
Można byłoby się pokusić o stwierdzenie, że ostatnie 24 lata minęły, jak jeden dzień ( ͡º ͜ʖ͡º) W dniu dzisiejszym nasza firma obchodzi 24 urodziny. Z tej miłej okazji przygotowaliśmy dla Was #rozdajo, w którym wszyscy wygrywają!
Co trzeba zrobić, aby wziąć w nim udział? To proste! Wystarczy odpowiedzieć na poniższe pytanie lub dodać plusa do naszego wpisu!
Pytanie: Dlaczego warto korzystać z CloudHostingu z CDN nazwa.pl?
Spośród dodanych komentarzy z odpowiedzią wybierzemy 3 najciekawsze, a ich autorów nagrodzimy voucherem na zamówienie usługi CloudHosting Start na 12 miesięcy za darmo! Ale to nie koniec dobrych wiadomości! Wszystkie pozostałe osoby plusujące i komentujące ten wpis otrzymają voucher na zamówienie usługi CloudHosting Start na 6 miesięcy za darmo!
Zabawa trwa do jutra (15.04.2021), do godziny 20:00. Powodzenia!
P.S. Dziękujemy za 24 lata zaufania!
#nazwapl #hosting #serwery #cloudhosting #domeny #vps #cdn #ssl #anycast #dnsanycast #backup #strony #www #stronawww #stronywww #serwer #domenyinternethosting #rozdajo #urodziny
@nazwapl bo za darmo to i ocet słodki
Nie używa tylko cwel
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/37024467/wysyp-zielonek-zachwalajacych-pewna-firme-trwa-w-n/
@nazwapl_tk: już dawno od was uciekłem i na to samo namówiłem swoich klientów. Pierwszą zasadą współpracy z kimkolwiek jest to, że nie rusza się stron leżących u was. Poza tym doucz się co znaczy teoria spiskowa.
A z cenami już was kompletnie #!$%@?ło xD