Wpis z mikrobloga

@ivan777 to jak branża energetyków weszła w esport to komedia xD tymczasem w prawdziwym życiu pro gracze do tych puszek nalewają wodę bo w esporcie liczy się spokój i główny doping farmaceutyczny w esporcie to tabletki uspakajace xD
  • Odpowiedz
@ivan777 Trochę pogralem w poczciwego csa 1.6, rozegralem trochę meczów w ESL czy Cybersporcie, nawet raz przeszliśmy eliminacje w Cybersport open (ale nie graliśmy w dalszym etapie bo była inba i kłótnia po której skład się posypał xD), jednak nigdy nie rozumiałem po co ludzie kupowali klawiatury czy słuchawki elo gamingowych firm za setki złotych. Znaczenie miała dla mnie tylko myszka i podkładka. Klawiatura? Jakaś była. Bardziej mi jednak zależało żeby
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina Umiejętne lokowanie produktu. Dzieciaki widzą profesjonalnych graczy z energetykami i też je kupują. Sam tak zrobiłem a potem od nadmiaru energetyków tak mi się trzęsły ręce że nie mogłem myszki pewnie trzymać xD
  • Odpowiedz
@L3gion: ja od grania w gry mam konsolę, która i tak od ponad roku służy jako netflix bo w nic nie gram. I zgadzam, się, że na inne jakieś najnowsze gierki mam słabego kompa, ale i tak nic mi nie jest potrzebne.

W csie 1400x900 fajnie wygląda, dla mnie w sam raz
  • Odpowiedz
@technojezus: @PrezesKarp: u mnie jedyna różnica sprzętowa która z dnia na dzień dodała skilla to monitor, a dokładnie to ekran w laptopie z odświeżaniem 144mhz, w przypadku cs'a ot tak zacząłem być lepszy z awp której nigdy nie lubiłem

ale zakładam że to jest różnicą głównie dlatego że nie każdy to ma, gdyby każdy to miał to by mi nic nie dało ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TymRazemNieBedeBordo: ale coś w tym jest, szczególnie na przykładzie Rocket league ,najlepsi mają max 20lat taki Scrubkilla ma 17lat ,albo JSTN chyba też około 18lat. W e-sporcie wymagany jest spory refleks i czas do treningów a tego 25+latkowie nie mają. I czasu a tym bardziej refleksu, w porównaniu do 14 15lat
  • Odpowiedz