Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@ivan777: Zawsze gnije jak pykam ludzi klawiaturą, która ma prawie 10 lat, 5-6 letnią myszką razera, starym lg flatron w1942s 1400x900 i zwykłymi superluxami hd669.

A inni słuchaweczki za kilkaset zł, myszki, klawiatury jakieś mechanicznie, fotele GAMINGOWE, a i tak w------l

@technojezus: No to na droższym sprzęcie by Ci się grało jeszcze lepiej xD Poza tym co to za logika, ktoś jest "każualem" więc musi grać na gównie?
  • Odpowiedz
@technojezus:

25+ cali, a grają z paskami czarnymi po bokach, albo na ok 1100 rozdzielczości, no ale paaaanie ja to mom sprzynt!

akurat to jest jakiś minihax bo przez czarne pasy jest ekran 4:3 i wtedy jakoś łatwiej było celować bo fov się zmieniał, coś kiedyś było ale nie pamiętam tej zasady
  • Odpowiedz
5-6 letnią myszką razera

@technojezus: A to nie są właśnie myszki gamingowe? 5-6 letnie to z 2015-2016 roku xD

Jednakże sprzętem skilla nie oszukasz

W drugą stronę działa już gorzej, gdy na gorszym sprzęcie mając stojącego nieruchomo przeciwnika męczysz się przez kilka sekund z wycelowaniem headshota, bo ci kursor koślawo przeskakuje
  • Odpowiedz
@jacek-piekar Jak kiedyś grałem w fifę przez neta. 70 minuta i 0:5 w pale. Myślę sobie, że jakiś pro siedzi po drugiej stronie. Po chwili słyszę jak jakies dziecko lvl pewnie okolo 7 mówi: Patrz tato już 5 szczeliłem. Tego dnia już więcej nie grałem.
  • Odpowiedz
@szary2: steelseries jednak, pomyliłem się.

No jest gamingowa, raczej z dolnej półki. Chyba normalne, ze w fpsach ze sprzętu, to myszka jest najwazniejsza, a nie słuchawki za 1000zl czy klawiatura jakaś z bajerami czy inny jakiś ekran full pro 8k
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@L3gion: ja mam inne priorytety niż wywalanie kasy w sprzęt. Jak działa i gra chodzi dobrze, to po co mam zmieniać?

I co niby by było lepsze w takim csie?

@technojezus: Jak ci działa to ok. Ale sam mówisz że grasz tyle co nic, jak ktoś spędza na to więcej czasu i gra w coś poza ceesem to dobry sprzęt ma sens. Musiałbym sięgnąć po sznur gdybym musiał
  • Odpowiedz
@ivan777: o k---a byłem kiedyś na turnieju w UT, był taki synek którego ojciec w piwnicy chyba hodował. Młodszy o dobre 5 lat. Ale r----------ł wszystkich równo xD
  • Odpowiedz
@technojezus: tak, jedyny sprzęt, który można nazwać gaminowym to precyzyjna myszka i części do kompa potrzebne, żeby sama gierka chodziła

Cała reszta elementów "gamingowych" to są już j---a marketingowe

Mi się osobiście podobają różne "gamingowe" kolorowe światełka, ale dlatego, że lubię klimaty synthwave, ale co to ma wspólnego z graniem w gierki to jedyne co przychodzi do głowy to chyba tylko wizualna atrakcyjność na wzór salonu gier
  • Odpowiedz