@ivan777: Zawsze gnije jak pykam ludzi klawiaturą, która ma prawie 10 lat, 5-6 letnią myszką razera, starym lg flatron w1942s 1400x900 i zwykłymi superluxami hd669.
A inni słuchaweczki za kilkaset zł, myszki, klawiatury jakieś mechanicznie, fotele GAMINGOWE, a i tak w------l
@technojezus: No to na droższym sprzęcie by Ci się grało jeszcze lepiej xD Poza tym co to za logika, ktoś jest "każualem" więc musi grać na gównie?
25+ cali, a grają z paskami czarnymi po bokach, albo na ok 1100 rozdzielczości, no ale paaaanie ja to mom sprzynt!
akurat to jest jakiś minihax bo przez czarne pasy jest ekran 4:3 i wtedy jakoś łatwiej było celować bo fov się zmieniał, coś kiedyś było ale nie pamiętam tej zasady
@technojezus: A to nie są właśnie myszki gamingowe? 5-6 letnie to z 2015-2016 roku xD
Jednakże sprzętem skilla nie oszukasz
W drugą stronę działa już gorzej, gdy na gorszym sprzęcie mając stojącego nieruchomo przeciwnika męczysz się przez kilka sekund z wycelowaniem headshota, bo ci kursor koślawo przeskakuje
@jacek-piekar Jak kiedyś grałem w fifę przez neta. 70 minuta i 0:5 w pale. Myślę sobie, że jakiś pro siedzi po drugiej stronie. Po chwili słyszę jak jakies dziecko lvl pewnie okolo 7 mówi: Patrz tato już 5 szczeliłem. Tego dnia już więcej nie grałem.
No jest gamingowa, raczej z dolnej półki. Chyba normalne, ze w fpsach ze sprzętu, to myszka jest najwazniejsza, a nie słuchawki za 1000zl czy klawiatura jakaś z bajerami czy inny jakiś ekran full pro 8k
@L3gion: ja mam inne priorytety niż wywalanie kasy w sprzęt. Jak działa i gra chodzi dobrze, to po co mam zmieniać?
I co niby by było lepsze w takim csie?
@technojezus: Jak ci działa to ok. Ale sam mówisz że grasz tyle co nic, jak ktoś spędza na to więcej czasu i gra w coś poza ceesem to dobry sprzęt ma sens. Musiałbym sięgnąć po sznur gdybym musiał
@ivan777: o k---a byłem kiedyś na turnieju w UT, był taki synek którego ojciec w piwnicy chyba hodował. Młodszy o dobre 5 lat. Ale r----------ł wszystkich równo xD
@technojezus: tak, jedyny sprzęt, który można nazwać gaminowym to precyzyjna myszka i części do kompa potrzebne, żeby sama gierka chodziła
Cała reszta elementów "gamingowych" to są już j---a marketingowe
Mi się osobiście podobają różne "gamingowe" kolorowe światełka, ale dlatego, że lubię klimaty synthwave, ale co to ma wspólnego z graniem w gierki to jedyne co przychodzi do głowy to chyba tylko wizualna atrakcyjność na wzór salonu gier
#gaming #gry #esport #esporttoprawdziwysport #heheszki
@technojezus: No to na droższym sprzęcie by Ci się grało jeszcze lepiej xD Poza tym co to za logika, ktoś jest "każualem" więc musi grać na gównie?
akurat to jest jakiś minihax bo przez czarne pasy jest ekran 4:3 i wtedy jakoś łatwiej było celować bo fov się zmieniał, coś kiedyś było ale nie pamiętam tej zasady
@technojezus: A to nie są właśnie myszki gamingowe? 5-6 letnie to z 2015-2016 roku xD
W drugą stronę działa już gorzej, gdy na gorszym sprzęcie mając stojącego nieruchomo przeciwnika męczysz się przez kilka sekund z wycelowaniem headshota, bo ci kursor koślawo przeskakuje
I co niby by było lepsze w takim csie?
No jest gamingowa, raczej z dolnej półki. Chyba normalne, ze w fpsach ze sprzętu, to myszka jest najwazniejsza, a nie słuchawki za 1000zl czy klawiatura jakaś z bajerami czy inny jakiś ekran full pro 8k
@technojezus: Jak ci działa to ok. Ale sam mówisz że grasz tyle co nic, jak ktoś spędza na to więcej czasu i gra w coś poza ceesem to dobry sprzęt ma sens. Musiałbym sięgnąć po sznur gdybym musiał
Cała reszta elementów "gamingowych" to są już j---a marketingowe
Mi się osobiście podobają różne "gamingowe" kolorowe światełka, ale dlatego, że lubię klimaty synthwave, ale co to ma wspólnego z graniem w gierki to jedyne co przychodzi do głowy to chyba tylko wizualna atrakcyjność na wzór salonu gier