Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Startuje do PwC i przeszedłem I etap - jakieś gierki xD

Teraz mam test ze znajomości angielskiego gdzie bede musial odpowiedziec na jakies pytania w formie video.

Wie ktos jakich pytan moge sie spodziewac? Poza pklepanymi (co wiesz o pwc, dlaczego pwc, dlaczego audyt)?

#pwc #audyt #korposwiat #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60733f45f5537c000a4887fe
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: konkretnie o nic nie pytają, jakieś ogólne behawioralne (opisz sytuację w której pomogłeś koledze itp.) albo w ogóle niezwiązane z niczym (jakie masz hobby, a jakie hobby mają zwykle twoi równieści itd.). Potem jakaś przemowa, np. przekonaj sąsiada antyszczepionkowca że powininen się zaszczepić. Na koniec 2 teksty do streszczenia i odpowiedzenia na pytanie. Raczej nie ma się do czego przygotowywać, o ile mówisz po angielsku.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jest przerwa. Jak skończysz nagrywać jedno pytanie, to wyświetla się przycisk, żeby rozpocząć kolejne. Nie musisz od razu klikać, więc możesz w tym czasie zrobić sobie przerwę. Podczas odpowiedzi odlicza ci czas, zazwyczaj to było chyba 3 minuty, albo 1,5 lub 2, coś takiego. Ja dosyć szybko wyłączałam, jak już czułam, że nie wiem, co więcej mam mówić i że udzieliłam wystarczającej odpowiedzi.
  • Odpowiedz