Aktywne Wpisy
serniczekwiedensky +141
balladyna #pokazmorde
miscellanous +174
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Za kilka tygodni minie rok od kiedy życie totalnie mi się zawaliło, zmarł mój przyjaciel, rozpadła mi się ekipa ze studiów przez zajęcia zdalne, odpuściłem uczelnię totalnie, mama pracowała w szpitalu kiedy zaczęła się pandemia, bardzo się bałem o nią, nie udało mi się przez lockdown znaleźć wtedy pracy i różowa mnie zostawiła na to wszystko, bo byłem mało twardy i dominujący w ówczesnej sytuacji, a ja potrzebowałem tylko w chwili załamki odrobiny wsparcia, które zawsze jej dawałem... Ale to już przeszłość, w końcu widzę światełko w tunelu.
Pogoda się poprawia, mama jest zaszczepiona i bezpieczna, piszę licencjat i kończę studia, mam w miarę stałą pracę z fajnym dochodem, może trafi się lepsza w tym roku, biorę antydepresanty i chodzę na terapię. Udało mi się w końcu spełnić marzenie i kupić mercedesa. Mam nadzieję, że nie tylko dla mnie ten rok będzie duużo lepszy niż poprzedni i innym też się zacznie układać po tym zakichanym 2020. Trzymam za was kciuki, z fartem mordeczki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#pokazauto #chwalesie #zalesie #rozowepaski #pandemia #wygryw #samochody #motoryzacja #mercedes
Komentarz usunięty przez moderatora
@moze_nie: Tak wiemy, szczepionka nie działa, to oszustwo, spisek.
@Atalluss: dziękuję, jedno z nielicznych coupe od mercedesa, które jest w moim zasięgu finansowym i do tego całkiem współczesne bo