@FejsFak: 6 lat żyjesz na budowie, w remoncie, syfie, pyle, wilgoci, walających się narzędziach, materiałach i kablach i w zasadzie niewiele zrobiłeś. Ty chyba to lubisz i jak to się mówi z niejednego stopnia się spadło.
@FejsFak odrazu uprzedzam że mogę się mylić ale taki dach trzeba by chyba wylać na raz przynajmniej jedną stronę albo i dwie to powinna być jednolita bryła a nie etapami
@ydtski: bez przesady, podłogi zacząłem zrywać w zeszłym roku dopiero. Mam też dość czyste powietrze bo mam "oczyszczacz powietrza", rekuperację z mega wielkim i dokładnym filtrem oraz wyciąg do trocin którego używam gdy robię jakieś bardziej pylące prace.
@paranoid18: mam kilka pomysłów na realizację, chcę użyć też keramzyt aby konstrukcja była lżejsza. Belki dam stalowe albo żelbetowe - jeszcze nie podjąłem decyzji. Szalone pomysły to moja specjalność.
@FejsFak: u większości ludzi, którzy zrobili sobie w domu instalację centralnego odkurzacza, za odkurzanie odpowiada roomba albo xiaomi mi robot vacuum ( ͡°͜ʖ͡°) Sprawdzone na wszystkich 6 przypadkach które znam.
Sprawdzone na wszystkich 6 przypadkach które znam.
Powinieneś zmienić tag na #zakochanywzelbecie