Aktywne Wpisy

dran2 +123
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 55.5% (412)
- Nigdy! 44.5% (331)

Tak czytam niektóre komentarze odnoście tego zaginięcia 11 latki, w których pojawia się "rodzina prosi o nie zadawanie pytań".
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Deer Design lub innej zajmującej się projektowaniem i wykańczaniem #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie pod klucz?
Czy też wykańczacie na samodzielnie albo sami szukacie fachowca(ów)?
Zastanawiam się nad tego typu ofertą bo wychodzi ok 1000zł/m2 robocizna z materiałami więc w miarę standardowa stawka zostanie mi tylko umeblować i wstawić sprzęty typu AGD.
Żeby mieszkanie jako tako wyglądało, to trzeba z 1500 zł/m2 za same materiały liczyć, a gdzie tu robocizna, gdzie projekt... Takie coś tylko pod mieszkanie inwestycyjne, gdzie sam nie mieszkasz i masz to gdzieś bo pewnie i tak po kolejnych lokatorach trzeba będzie odświeżać
@Drmscape2: no patrząc w katalogu to mam takie firmy jak porta, opoczno, cersanit, paradyż, beckers, grohe, sanplast, roca itp. To Twoim zdaniem są gówniane marki? Jakbym sam miał kupować materiały na remont to pewnie też takie bym brał. Poza tym to jest wykończenie typu ściany, sufity, płytki, biały montaż, panele, gres, drzwi
@virusriddle: A no to mów od razu. Z reguły podając cenę wykończenia za m2 wlicza się już to wszystko oprócz RTV.
@bisek0: hmm to pewnie wiele zależy od preferencji albo "wizji" mieszkania, której jeszcze nie mam;-) ale to widziałem, że sporo rzeczy w katalogu ma gwiazdki mówiące o
Odnośnie twoich uwag. Jedyne co trzeba sprawdzić to umowę i skład "pakietu", tam jest wszystko opisane tylko trzeba dokładnie czytać, żeby się nie naciąć bo owszem obrazek wygląda jak "propozycja podania" na opakowaniach spożywczych
źródło: Klimatyzacja
Pobierzźródło: Bez tytułu
Pobierz