Aktywne Wpisy

MakaronowyStwor +64
Tak się zastanawiam czemu baby dużo rzadziej wpuszczają kogoś w #samochody .
Są nieuprzejme czy po prostu nie ogarniają co się dzieje?
#motoryzacja
Są nieuprzejme czy po prostu nie ogarniają co się dzieje?
#motoryzacja

Vaclav +38
Ważna sprawa. Nie jakieś tam zboża, podpaski, zaimki.
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
źródło: temp_file1055493894552584364
Pobierz

Opisane tam było utworzenie rządu światowego, który będzie panował nad każdym człowiekiem poprzez zamknięcie go w domu, izolację, wycofanie gotówki, inwigilację, utrudnienia w podróżach (jedynie dla wybranych) itp...
Wtedy wydawało mi się to śmieszne.
Dziś nie jest już mi do śmiechu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#koronawirus #teoriespiskowe
@Caracas: w celu inwigilacji oczywiście masz rację - smartfon wystarczy, no chyba, że "chip 5g" miałby też inne funkcje, np. elektrostymulacja i/lub uwolnienie jakiejś substancji na życzenie. Ja sobie teraz śmieszkuję, ale ten no, "Idiokracja" to też była kiedyś komedia
Spróbuj teraz wybrać się gdzieś za granicę np do USA. Powodzenia... :)
@Caracas: Czipy są potrzebne do globalnego systemu szybkiego reagowania (do wirtualnej waluty także). Szczepionki okażą się nieskuteczne. Skuteczne okaże się zaczipowanie i monitorowanie ludzi w celu wychwytywania potencjalnych "zakażonych".
Sam Bill o tym wspomina i chciałby aby w NASTĘPNEJ xD pandemii taki system już działał.
https://youtu.be/OJtblo12UxI
@Caracas: wybrałem się za granicę parę miesięcy temu, nie wróciłem ¯\_(ツ)_/¯
@Caracas: i co da temu rządowi światowemu zamknięcie ludzi w domu i izolacja?
@Caracas: Co ty nie powiesz. New Deal był w okresie międzywojennym w USA, program odbudowy gospodarki po wielkim kryzysie.
A teorie spiskowe o jakimś tajnym rządzie światowym i spiskowcach sięgają lat 1700. W XX wieku. Oczywiście takie szurstowo i wiara w spiski była skrzętnie wykorzystywana też przez państwa czy dyktatorów. Choćby carska rosja wydała i
@Caracas: to dość późno mordo, bo to termin pochodzący z lat 30 XX wieku i od tamtego czasu regularnie pojawiający się przy różnych okazjach, również w teoriach spiskowych.
źródło: comment_1617873250twaETFyOy6FWT3qB0kBpZv.jpg
Pobierz