Aktywne Wpisy

mdfk +338
2.5 roku temu zwolnili mnie z krypto startupu (#androiddev here), płacili dobrze bo $11k/msc ale po tym już miałem troche dość pracy dla innych i postanowiłem pójść all-in i zostać #programista15k na swoim
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz
luke-mat +18
Prawda jest taka, że dzisiaj wszyscy zazdrościmy #usa :) (no może oprócz neuropki)
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie

źródło: comment_1617811159G0wHXtnksQLINrzHrkXBKC.jpg
PobierzSwoją drogą, dla mnie model dużo ładniejszy i fajniejszy, niż słynne 3310.
Bardzo dobre rozwiazanie.
Jak sie nie dalo jak dalo. A nawet jak sie nie dalo to sie dalo ponaciskac numerami opcji menu a nie szukac strzalkami szynciej niz pisze ten komentarz.
Also 2000+21 i smsy. Na alert RCB wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eltomas: nie dalo sie i nie dalo sie. Uzywalem tego telefonu jako zastepczego przez pare miesiecy wzglednie niedawno, wiec pamietam. Nie wiem co to 2000 mialo znaczyc.
Nokia 3310 -
Press. ( Menu. ).
Key in quickly (within three seconds) the number of the menu you. want to access. Repeat this step for a submenu.
Within three seconds, key in the number of the desired function and setting.
Idz byc applowcem gdzie indziej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)