Aktywne Wpisy
123radzio +732
Przychodzę odebrać paczkę a tu takie coś, jak mam zamknąć ?
#inpost #orlenpaczka #paczkomaty #polska #heheszki
#inpost #orlenpaczka #paczkomaty #polska #heheszki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Blackol12 +1
Jak się najlepiej odezwać do laski po 10 latach, żeby nie wyszło cringowo? XD Za czasów liceum była spora chemia między nami.
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście

Czy jeśli bylibyście seniorem i jakiś junior z Waszego zespołu zapytałby się Was (przez wideorozmowe) ile zarabialiście będąc midem bo czeka go niedługo rozmowa, na której będzie
negocjować stawkę na mida, to czy podzielilibyście się z nim taką informacją?
Czy takie zachowanie nie łamie szeroko pojętych konwenansów?
Jak z Waszego doświadczenia podchodzą do tego tematu ludzie?
#pracait
Odpowiedz będzie taka sama, a wydźwięk całkowicie inny
Hej a podrzucisz jakiś link do tego? Ja akurat jestem w takiej pozycji, że to pracodawcy bardziej zależy żebym został więc mnie to szczerze wali co powiedzą za udostępnianie tej informacji ale chcialbym byc pewny tego od strony prawnej.
To nie wina szefa i nie januszowanie, że masz ujemne umiejętności negocjacyjne i nie potrafisz dobrze wycenić swojej pracy.
Myślę, że moglbym podać podstawową stawkę godzinową ale nic poza tym.
źródło: comment_1617616718g0oif8JcwxYVNeM6oiFx7y.jpg
PobierzXD
Co do podanie kwoty, to zależy czy go lubię czy nie.