Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co się odwaliło, aż nie wierzę do końca w to, ja to taki w sumie ♯przegryw, 26 lat, zaruchalem to na rok się tylko parę razy, dziewczyny nie miałem, dosyć nieśmiały jestem i mimo 185cm i jako takiego wyglądu nie czuje się atrakcyjny.
A więc do rzeczy, mieszkam w Niemczech tydzień temu w sobotę wszedłem sobie na czaterie i poznałem laske 30 lat, super figura. Mieszka w Monachium 600km ode mnie, od razu przeszliśmy na WhatsApp. Okazało się że ma faceta, ale więcej go nie ma niż jest bo ciągle wyjeżdża na kilka dni, czasami nawet 2 tygodnie i jest sama, a mogłaby kilka razy dziennie s--s uprawiać. Fajnie nam się gadało, więcej o seksie było rozmowy, na drugi dzień na kamerke się umówiliśmy, potem wysłała mi filmik jak pod prysznic szła. Kolejnego dnia znowu 3h przegadaliśmy i na koniec wspólna zabawa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zaprasza mnie do siebie na weekend jak będzie sama i dalej nie wierzę że tak łatwo się udało. Jakie tabletki polecacie żeby móc całą noc r----ć( ͡° ͜ʖ ͡°)?
#s--s #zwiazki #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6069b6fc82dcd1000b6c9752
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TantnisKrzyzowiaczek: Ja p------e ty bardziej atakujesz obcego faceta niz laska ktora zdradzila, nie nie miałbym zalu bo o co ? o to ze pokazałmi jaka jest ? szamta jak zdradza to zdradza i co z tego ze facet a odmowi aby ja przeleciac ? jak ona pojdzie do faceta b ? i wtedy ja trace swoj czas ktory moge poswiecic rzecza ktora sa warte tego czasu, bo np facet a
  • Odpowiedz
PotężnyPan: Też poznałem taka fajna babę na grupce na fb, wspólne tematy i rozmowy o niczym przerodziły się ale tylko w sexting, koło 30, dwójka dzieci i mąż co go w domu nie ma, ale zerwałem te znajomość w porę bo do czegoś takiego nie pcham się, choc lepiej mi się z nią gadało mimi różnic wieku niż z laskami w moim wieku, jak to życiu to co piękne niedostępne

Zaakceptował:
  • Odpowiedz
OP: @TantnisKrzyzowiaczek
Szczerze mówiąc trochę wyrzuty sumienia może i mam, przez chwilę pomyślałem jakbym się czuł będąc w takiej sytuacji jak on. Ale z drugiej strony do tej pory moje życie to praca po 10h, wracam sam do domu i brak perspektyw że miałoby coś się zmienić i pojawia się taka kobieta która Ci bardzo podnosi samoocenę, zaczynasz się czuć jako ktoś wartościowy, to po prostu nie potrafię tego przerwać.
  • Odpowiedz
@FeyNiX: Nie słyszałeś tych legend, że ktoś poznaje super atrakcyjną dziewczynę, podryw idzie jak nigdy. Idą do mieszkania, jemu dziwnie kręci się w głowie i budzi się w wannie z lodem bez nerek?
  • Odpowiedz
@Wykopek094: Masz problem człowieku jakbym ci matkę zabiła.
Słuchaj, dla mnie takie działanie jest moralnie niedopuszczalne i mam prawo do takiej oceny. Ty masz prawo się ze mną nie zgadzać. Na c--j eskalujesz? Ja nie przekonam ciebie, ty nie przekonasz mnie. Przyjmij zwyczajnie do wiadomości, że się różnimy i zluzuj, bo złość piękności szkodzi
  • Odpowiedz
@TantnisKrzyzowiaczek: czlowieku to ty prowadzisz wywodu o tym jak czuje sie facet ktorego laska zdradza (sic!) ze jakie to ja świnstwo mu nie robie, ze sa zasady itp :D Ja tylko napisałem że nie miałbym skrupułów przeleciec laska obcego typa bo ja mu nic zlego nie robie, jedynie robie mu przysługe i tyle. to ty przekonujesz jaki to nie moralne, jak on sie bedzie czul, próbujesz grac na emocjach jak
  • Odpowiedz
MikroblogowaSamica: @TantnisKrzyzowiaczek: s--s z kimś kto ma kogoś jest złym uczynkiem, ale to nie my mamy zobowiązanie wobec jego/jej partnera xd To ta osoba krzywdzi swojego partnera, a my tylko korzystamy z okazji. Przecież to ta osoba ma zdradzającego partnera i ten związek i tak się rozpadnie. Niemoralne jest zarywanie do kogoś kto ma partnera. Też tak uważałem jak ty będąc młodszym, że to jest złe, ale podchodząc do
  • Odpowiedz