Wpis z mikrobloga

@GrimmjowJeagerjack: ogółem u mnie nie ma smutku, jest w--------e i wyładowuje sie na żelastwie( siłownia), pomaga też night driving. Codziennie ciężko sie wstaje z wyra, większość rzeczy robisz na zasadzie zrobić i fajrant, ciężko zebrać chęci do czegokolwiek.
Na twoim miejscu wykorzystałbym najbliższe 5 lat na looksmaxing i próbował jak najbardziej poprawić sytuacje.
  • Odpowiedz
@77023 można próbować ale jeżeli chodzi o moje ciało np to było chwalone, jeżeli tetaz moje powodzenie jest zerowe to dalsze działania w tym kierunku to już gymcelstwo, z twarzą to już nic nie zrobię, dbam o siebie jak mogę, właściwie jedyne co mógłbym jeszcze zrobić to hormon wzrostu (175 here) i testosteron chociaż, bez sensu bo struktury czaszki mi nie zmieni
  • Odpowiedz
@GrimmjowJeagerjack: j--------e internet powinien być od 21 roku życia. Aleś sobie psychę zrył jeżeli serio trafiłeś tu jako 13latek. Ciebie nie dotyczy żaden looksmaxing, ty nawet nie wiesz jak będziesz wyglądał. Idź poświrować z kolegami i koleżankami a nie tu siedzisz na tagu. 15letni incel, jezu chryste xD
  • Odpowiedz
@shelkofy: Btw nie martw sie wariacie, ja bardzo bym chciał byc teraz w twoim momencie życia. Pewnie tylko troche masz zdewastowaną psyche czytaniem tego od kilku lat w młodym wieku
  • Odpowiedz