Wpis z mikrobloga

@GrimmjowJeagerjack: to samo możesz powiedziieć o siłowni, że inny ma lepszą genetyke i siedzieć nic nie robiąc marnująć swój potencjał, zwłaszcza jak masz 15 lat, jeszcze masz w opór czasu. Wykorzystaj go i daj sobie szanse żebyś za 5 lat nie gadał na tagu, że g z życia miałeś.
@77023: @hans211: 15latek to powinien w kosza grać albo w siatkę żeby urosnąć, takie dzieciaki co od małego w to grają są wyższe od skakania i są na ten temat badania. Teścia nie powinien bić w tak młodym wieku, hormon wzrostu bez opieki lekarza to idiotyzm. Na siłce też jak będzie robił ciężkie boje to może nie urosnąć.
@GrimmjowJeagerjack: kij to wie jak końcowo sie uformujesz, wzrostem na dzień dzisiejszy bym sie nie przejmował, na 18lvl miałem 178, dzisiaj 182. Ważne, żebyś budował też siatke znajomych, bez tego jest ciężko.
@Ignite: mam rocznikowo 33lvl, jestem w najlepszej formie w życiu, znajomych oprócz dziewczyn fwb praktycznie nie mam bo nie lubię ludzi, ale nie mam absolutnie żadnego problemu z tym. W życiu się naimprezowałem, miałem okresy życia towarzyskiego. Jestem dużo przystojniejszy niż jak byłem młodszy. Jak zrobię moneymaxxing będzie ideolo. Jak byłem w wieku opa to grałem w Gothica (w sumie teraz też bym pograł), miałem mało kolegów i pewnie z 160
@GrimmjowJeagerjack: nie każdy znajdzie sie na podium. Co do rodziców nie ma co im tłumaczyć wprost blackpilla, spróbuj uderzyć do matki, że przez naśmiewanie sie z danej rzeczy czujesz sie jak śmieć, coś w ten deseń, może przejdzie.