Wpis z mikrobloga

#android jest jakaś apka czy coś wbudowane w system co pozwala na zdalny odczyt sms? Może być płatne i w pełni widoczne na telefonie bo to dla mamy która nie ogarnia jak podczas rozmowy podać jednorazowe kody sms i tak co chwilę się rozłącza, przepisuje i dzwoni.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@raven4444: domyślna aplikacja Wiadomość od Google'a na funkcję wiadomości w przeglądarce, musisz jednak wcześniej sparować telefon z przeglądarką przez zeskanowanie kodu QR. Ja używam dodatkowo apki Pushbullet, po przyjściu każdego smsa na komputerze pojawia mi się powiadomienie z jego treścią.
  • Odpowiedz
@raven4444: fajna jest opcja wysyłania zdjęcia przy nieudanej próbie odblokowania telefonu, najczęściej przychodzą zdjęcia podbródka ( ͡º ͜ʖ͡º).

Tylko Cerberus płatny w subskrypcji :/.
  • Odpowiedz
@qmox: Ja osobiście korzystam z niego od kilku telefonów/lat. Nie raz pomagał znaleźć pizgnięty gdzieś telefon czy to w domu czy w aucie. Różowej obsługa sklepu chciała z-----ć telefon i tylko 'znalazł' się dzięki temu że zrobił zdjęcie bardzo podobnego sufitu do tego w sklepie + odpaliłem alarm. Szczerze w pełni opłacalny soft. Od razu by wpadł do mamy na telefon jakbym wcześniej wiedział że odczytuje smsy.
  • Odpowiedz