@zasko_da_gama: xDDD Z jednej strony szkoda, z drugiej strony są pewne zasady ustalone na WSB, więc nie wiem czemu nie chciał ich po prostu przestrzegać xD
@zasko_da_gama: o nie, tylko nie koleś z 2 letnim doświadczeniem, którego nie można było krytykować nawet jak co chwilę p-------ł farmazony bo jego fanboje zaczynali spamować, że to atak grubasa a warden nieomylny buk ¯\_(ツ)_/¯
@hdz_: masz linka do jego discorda? bo nie mogłem znaleźć ostatnio @Rabusek: na razie to nie jest jasne, ale są chyba ewidentnie jakieś spięcia między power userami/modami /r/gme.
@zasko_da_gama: @Rabusek: EDIT: https://ko-fi.com/wardenelite Zakładając, że każda kawa kosztowała $3, gość musiał zarobić od początku 1895 x $3 = $5685. Nie dziwię się, jakby zaczął lać wodę, żeby tylko kasa wpadała xD
@Rabusek: niby tak, ale jeśli on by mógł się promować, to pewnie pojawiliby się inni, którzy też by chcieli i WSB zamieniło by się w festiwal bajkopisania xD
@tytanowy_kalafior: jego livecharting wygląda mniej więcej tak - "hmmm, widzimy trend wzrostowy, będziemy testowali opór na 190, mamy kilka możliwości, albo pójdzie do góry, w dół, albo będziemy trejdowali sajdłejs". Dzień później idzie do góry 10 dolców - "oo, mówiłem wam, że się coś wydarzy, mam mnóstwo screenów i postów które podpierają to co powiedziałem ostatnio!" (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@CiaoBobrze: no to chyba AT w pigułce XD śledziłem jego wątek z ciekawości, ale raczej nie widziałem, żeby za często się jego przewidywania sprawdzały, a jak zaczął robić streamy z tym przygłupem andrewmomoney to już mi się w ogóle odechciało
https://www.reddit.com/r/GME/comments/mhv9qj/live_charting_for_412021_predicting_the_days/gt13m2x/
#gme
Z jednej strony szkoda, z drugiej strony są pewne zasady ustalone na WSB, więc nie wiem czemu nie chciał ich po prostu przestrzegać xD
@Rabusek: na razie to nie jest jasne, ale są chyba ewidentnie jakieś spięcia między power userami/modami /r/gme.
Zakładając, że każda kawa kosztowała $3, gość musiał zarobić od początku 1895 x $3 = $5685.
Nie dziwię się, jakby zaczął lać wodę, żeby tylko kasa wpadała xD
źródło: comment_1617294322CLFCtDkSOip7BPIHlt2fWJ.jpg
Pobierzźródło: comment_161729533638fyQ6dff4Z7KmV3s6OEsw.jpg
Pobierz