Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +90
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +374

Czyli npvp ybe EU jest znosny i w miare bez toxicow?:p Harmonia, Relania? Poszedłbym na secure w sumie bo to serw na którym pierwsza postać zrobiłem w gimbazie ale pewnie zatłoczone te popularne respy bo stary :p?
#tibia
o fak xD w normalny dzień trzeba jakieś discord listy ogarniać żeby wejść na zwykłego respa?
A takie public respy jak werehieny, liony? Mury? Asury? Cobry? Tez takie cyrki? Chciałbym wejść po robocie na 1h zagrać se coś i wyjść :p a nie logowac i czekać 3h na 1h grania :d osiągalne gdziekolwiek? :p
Asury to ciężko dorwać w ten sposób że wbijasz i idziesz i są wolne.
Liony to chyba nikt lista nie przestrzega przynajmniej tak widziałem.
Cobry też często zajęte.
Mury nie mam pojęcia.
Werehyeny nie wiem.
No niestety secura jest serwerem przepełnionym. Popołudniu i wieczorami szczególnie.
To teraz chcialem trochę ek :p ek jest twardy, taki przecinak :p zbiera sobie te klaty i ładnie je tnie, dobrze profituje? No i do solo grania to jednak tylko rp i ek sie nadaje
Z tym cięciem klat solo to było spoko przed zmianą utito teraz jest dużo ciężej grając solo low lvlami.