Wpis z mikrobloga

Ok, poddaje sie. Jaki serwer z tych najlepszych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czyli npvp ybe EU jest znosny i w miare bez toxicow?:p Harmonia, Relania? Poszedłbym na secure w sumie bo to serw na którym pierwsza postać zrobiłem w gimbazie ale pewnie zatłoczone te popularne respy bo stary :p?

#tibia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@frems fak xD celesta monza? Refugia? Harmonia bona celesta secura. Wszystko chyba. Choc jeden z tego sensowny obecnie? W sumie to nie zależy mi na tym by był liczebny ale grywalny w zakresie 300-500 lvl
  • Odpowiedz
@frems tak, ale teraz zaczyna działać powoli discord. I to jest spoko, bo można zaklepac sobie spectry na max 2h z 1 dniowym wyprzedzeniem.
  • Odpowiedz
  • 0
@moniek9 @frems
o fak xD w normalny dzień trzeba jakieś discord listy ogarniać żeby wejść na zwykłego respa?
A takie public respy jak werehieny, liony? Mury? Asury? Cobry? Tez takie cyrki? Chciałbym wejść po robocie na 1h zagrać se coś i wyjść :p a nie logowac i czekać 3h na 1h grania :d osiągalne gdziekolwiek? :p
  • Odpowiedz
  • 1
@jadepobiegac raczej Discord jest do zapisywania się przez ludzi zamiast listów które ludzie wywalaja.
Asury to ciężko dorwać w ten sposób że wbijasz i idziesz i są wolne.
Liony to chyba nikt lista nie przestrzega przynajmniej tak widziałem.
Cobry też często zajęte.
Mury nie mam pojęcia.
Werehyeny nie wiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@frems bo grałem ed i rp, oba 300+
To teraz chcialem trochę ek :p ek jest twardy, taki przecinak :p zbiera sobie te klaty i ładnie je tnie, dobrze profituje? No i do solo grania to jednak tylko rp i ek sie nadaje
  • Odpowiedz
  • 0
@jadepobiegac no ja uważam że do solo lepiej rp bo zrobi więcej expa niż ek.
Z tym cięciem klat solo to było spoko przed zmianą utito teraz jest dużo ciężej grając solo low lvlami.
  • Odpowiedz