@Dementia_Praecox: @Jakub_Olkiewicz a ja myslalem ze temu go krytykują dziennikarze że Sousa ma w dupie p---------e polskich mavenów w misjach futbol i prawdach futbolu o tym kogo powolac i dlaczego, wiec nawet jak taki jeden maven z drugim sobie jakąś opinie zrobią i ludzi nią zarażą to i tak nic z tego bo pan selekcjoner nawet nie za bardzo rozumie.
@Jakub_Olkiewicz: Moim zdaniem Sousa jest spoza układu, dlatego w mniemaniu mejwenów można po nim jechać. Dodatkowo mejwieni są trochę p---------i, za to jak im Boniek zagrał na nosie przy okazji zatrudniania Sousy. Stąd taka nagonka. Oczywiście nie wszyscy, bo część weszło zachowuje się racjonalnie i na razie nie wydaje żadnych sądów. Ja tam po zatrudnieniu Sousy optymistą nie byłem i dalej nie jestem, ale niech zagra parę meczy zobaczymy czy
@Enricco: No ale spoza jakiego układu? Brzęczek też był spoza układu, że był właściwie równany z ziemią, przez niektórych mniej więcej od momentu zatrudnienia? ;)
Być może tak jest, ale ja tego w codziennej pracy totalnie nie dostrzegam, ot, po prostu wykonał parę niepopularnych ruchów, zebrał za nie czasem zasłużoną (Glik), a czasem niezasłużoną (Lewandowski) krytykę. Przegra z Anglią po walce, to usłyszy parę ciepłych słów, skompromituje się, to usłyszy
@Jakub_Olkiewicz: Mam na myśli układ koleżeński. Czy gdyby Michniewicz był trenerem w tych dwóch meczach to Stanowski i s-ka jechałaby po nim ja robili to po Sousie? Raczej nie sądzę, bo Czesiu to kumpel. Z tego co pamiętam z Brzęczkiem było tak, że każdy niby podchodził do tego sceptycznie, ale wszyscy myśleli, że a nuż Boniek trafi tak jak z Nawałką, więc Brzęczek miał trochę
@Enricco: Czy ja wiem? Michniewicz bardzo szybko był szturchany w Legii, a był w niej w analogicznym momencie, jak Sousa w kadrze - w kryzysie, przed najważniejszymi meczami. Mam nawet wrażenie, że tam było trochę mniej wyrozumiałości. Co do Brzęczka - mogę być nieobiektywny, bo ja jednak głównie czytam kolegów, więc on byl u nas krytykowany bardzo wcześnie ;)
Zobaczymy, oby Sousie coś ładnego wyszło już jutro, to wtedy się
No ale spoza jakiego układu? Brzęczek też był spoza układu, że był właściwie równany z ziemią, przez niektórych mniej więcej od momentu zatrudnienia?
@Jakub_Olkiewicz: możesz mi w takim razie wytłumaczyć to równanie z ziemia w porównaniu do meczu z jesieni, koedy wracasz do domu po absolutnie żenujacym meczu z Włochami w Gdańsku, odpalasz internet i nagle czytasz mejwenow z zachwytami nad kadra i jaki to był dobry mecz w ich wykonaniu?
@Jakub_Olkiewicz jest ostry hejt ze strony sporej grupy dziennikarzy za niewystawienie Lewandowskiego co jest po prostu głupie, mamy strzelbę, która jest bardzo skuteczna to z niej korzystajmy zwłaszcza, że bilans bramek też jest bardzo ważny. Odnośnie braku Glika to krytyka tej decyzji to jakieś nieporozumienie. Kiedy wy chcecie testować inną parę stoperów? W meczu z San Marino? Przecież to jest kompletnie niemiarodajne, później zaskoczy nas kontuzja przed Euro i trzeba będzie
@Jakub_Olkiewicz: to skąd wziął się ten festiwal s----------a w hejtparku po meczu z węgrami? Wiem, że komentarz na gorąco i kowal to się w język nie gryzie ale jakoś w stanie kadry potrafili go chłopaki do porządku doprowadzić.
@Chehu: No ale właśnie nie ma równania z ziemią, Trela, Smokowski, Roki, Leszek Milewski, Smyku, wiem, że trzech z Weszło, ale to jest Ekstraklasa obecnie, wszyscy w ten czy inny sposób niuansują. Równany z ziemią był właśnie Brzęczek, gdy bronił go tylko Arkadiusz Onyszko, a siedzieli na nim absolutnie wszyscy. Nie wiem o którym meczu z Włochami piszesz, ale na Weszło po jednym był tytuł "zgadza się, jesteśmy dziadami", a
@Jakub_Olkiewicz: otóż w sumie muszę się nie zgodzić, jeśli chodzi o krytykę brzeczka. Brzeczek otwarcie krytykowany w sensie jego nadawania się na stanowisko selekcjonera zaczął być (poza „recenzja”) dopiero po meczu z Włochami, przynajmniej na KS, a już w szczególności przez stanowskiego, chociaż i tak nie tak do końca, bo nawet po meczu z Holandia pomysł jego holowania do euro był powszechny w opiniach mejwenow z KS, mimo jednak krytyki.
źródło: comment_1617103212KQ0MOv6kFesezTvZuBMxJQ.jpg
PobierzOgólnie to chętnie bym się dowiedzial jak to jest
Ja tam po zatrudnieniu Sousy optymistą nie byłem i dalej nie jestem, ale niech zagra parę meczy zobaczymy czy
Być może tak jest, ale ja tego w codziennej pracy totalnie nie dostrzegam, ot, po prostu wykonał parę niepopularnych ruchów, zebrał za nie czasem zasłużoną (Glik), a czasem niezasłużoną (Lewandowski) krytykę. Przegra z Anglią po walce, to usłyszy parę ciepłych słów, skompromituje się, to usłyszy
@Jakub_Olkiewicz: Mam na myśli układ koleżeński. Czy gdyby Michniewicz był trenerem w tych dwóch meczach to Stanowski i s-ka jechałaby po nim ja robili to po Sousie? Raczej nie sądzę, bo Czesiu to kumpel.
Z tego co pamiętam z Brzęczkiem było tak, że każdy niby podchodził do tego sceptycznie, ale wszyscy myśleli, że a nuż Boniek trafi tak jak z Nawałką, więc Brzęczek miał trochę
Zobaczymy, oby Sousie coś ładnego wyszło już jutro, to wtedy się
@Jakub_Olkiewicz: możesz mi w takim razie wytłumaczyć to równanie z ziemia w porównaniu do meczu z jesieni, koedy wracasz do domu po absolutnie żenujacym meczu z Włochami w Gdańsku, odpalasz internet i nagle czytasz mejwenow z zachwytami nad kadra i jaki to był dobry mecz w ich wykonaniu?
Jestem