Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +19
pierwszy raz sobie spróbuję, prawilne jest chyba gostyńskie, ale polując kilka tygodni na kakaowe dopiero dzisiaj zdobyłem takie, gostyńskie zwykłe tylko jest, a ja lubię kakao
chociaż jak będzie mi smakowało to nie wykluczam, że sobie zwykłe kiedyś kupię gostyńskie ʕ•ᴥ•ʔ
chociaż jak będzie mi smakowało to nie wykluczam, że sobie zwykłe kiedyś kupię gostyńskie ʕ•ᴥ•ʔ
szzzzzz +1
Uczę się na studiach neurobiologii m.in.
zgadnijcie co studiuję myślę że nie zgadniecie
zgadnijcie co studiuję myślę że nie zgadniecie
Nagle moja mama wypala:
Zabiło mnie to, na wiele lat. Jest środek nocy i właśnie to do mnie wróciło.
Wszystko robię źle, nawet źle się cieszę. Moja siostra jest idealną córką a ja się do niczego nie nadaję.
Dostałam wtedy lalkę, nie lubiłam się bawić lalkami, wolałam grać w szachy albo czytać książki i rysować planety. Co jakiś czas mama narzekała, że nie bawię się moją lalką tylko leży w kącie a twoja siostra to tak się fajnie zawsze bawiła swoją XD
Jprdl xd
Nagroda za najbardziej januszowy komentarz roku wędruje do cb gratki
@kholat1945:
@Mariusz_Drugi: mnie starzy nie wypuszczali z wersalki a do szkoły musiałem chodzić wykopanymi własnoręcznie tunelami
coś c-----e te twoje problemy
Ludzie, czasem nawet ci, którzy powinni być najbliższymi, potrafią nie dostrzegać naszej wartości, osobowości itd.
To jest ich wina, ich ograniczona perspektywa. Szukaj ludzi, którzy nadają na podobnych falach, mają podobne wartości, albo mogą być wartościowym uzupełnieniem.
Rodziny czasem trzeba szukać poza pokrewieństwem. To smutne, ale tak bywa i to nie jest twoja wina i w żaden sposób nie umniejsza to Twojej wartości.
Komentarz usunięty przez autora