pierwszy raz sobie spróbuję, prawilne jest chyba gostyńskie, ale polując kilka tygodni na kakaowe dopiero dzisiaj zdobyłem takie, gostyńskie zwykłe tylko jest, a ja lubię kakao chociaż jak będzie mi smakowało to nie wykluczam, że sobie zwykłe kiedyś kupię gostyńskie ʕ•ᴥ•ʔ
@PorzeczkowySok: Ja sie kiedys tym gownem tak zakrztusilem ze nie moglem oddechu zlapac i sie caly czerwony zrobilem. Od tamtego momentu nie tykam tego gowna
@PorzeczkowySok mam doktorat z mleczka w tubce. Powinni karać za te plastikowe tubki. Gostyńskie jest prawilne, wiadomo. Kiedyś tylko śmietankowe i czekoladowe, teraz są jeszcze dwa nowe. Najlepiej się sprawdza w dwóch przypadkach: albo od razu wcisnąć do japony (po co się oszukiwać), albo w górach czy przy innym wysiłku fizycznym.
@PorzeczkowySok kurde chodzi za mną od miesiąca, a nie jadlem z 10 lat. Wczoraj w dino znalazłem to, ale pomyślałem że sobie daruję bo chce prawilne. Poza tym smakowe chyba do mnie nie przemawiają, ale teraz zrobiłeś smaka.
chociaż jak będzie mi smakowało to nie wykluczam, że sobie zwykłe kiedyś kupię gostyńskie ʕ•ᴥ•ʔ
ale chciałem spróbować mimo to xD
niezłe, kiedyś spróbuję zwykłe xD