Wpis z mikrobloga

@Pickle_Rick: Kwestia jak kto się ustawi. Tak jak mówiłem, jeśli robisz z kimś w parze, to co za problem jak wyjdziesz pare minut wcześniej, skoro drugi ogarnie, a później odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Lipa, że nie było podwyżek w tamtym roku. Ja jak się zatrudniałem 1,5 roku temu było 20brutto i to było spoko. Podnosili wtedy z 17,5. W tamtym roku brak podwyżek dzięki pandemii.. Jak teraz nie wprowadza, to minimalna nas dogoni i trzeba będzie poszukać czegoś innego.

Odpowiedzialna robota na shipie też się znajdzie. Audytor, Clerk.
I teoretycznie outdoor jest odpowiedzialny, ale
  • Odpowiedz
@Kris1910: na działach "z---------ć" w ten dzień wolny nie ma się siły ruszać palcem niestety. To zwiewaj bo bez podwyżek to śmiech na sali jak amazon bije rekordy sprzedaży przez pandemię więc tam was nieźle robią XDD
  • Odpowiedz
@Pickle_Rick: W tamtym roku przez jakies 2 miechy było +4zł i nielimitowane nadgodzinki, to niektórzy i po 7k łapali.

Tera pandemia dalej trwa, a hajs stoi.
Osoby, co pracują 2 lata mają +2zł, wiec jestem ciekaw czy na jesień zostanę z 22zł czy może jakies 23 się załapie. Do tego te 15% i tragedii nie ma.
Tak jak pisałem w innym wpisie dzisiaj, warto walnac 1 dzien nadgodzin, bo wtedy
  • Odpowiedz
@breskali: LCJ4, już nie pracuję. Obiady które dostawaliśmy klasycznie już cierpiały na syndrom braku przypraw. Nie było tygodnia, by chociaż kilka osób nie z----------o do medyka po obiadku. Na święta dawali desery, i z tymi deserami serio szło się przejeść - poza tym albo brakowało posiłków, albo było zrobione po najmniejszej linii oporu. Złotówka za obiad to adekwantna cena.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pickle_Rick: hmmm mi by tam odpowiadało chyba. Tylko k---a dojazd ()
Jak tam mendeżment działa podobnie jak w ASOSie, to na luzie można spokojnie iść, byle żaden kier nie przyuważył jakbym spotkał znajomego i kilka minut pogadał.
Tylko no k---a tak w p---e daleko, że 8 godzin to 10 godzin
  • Odpowiedz
Ile w ogóle płaca w takim Amazonie w Polsce jak ktoś pracuje jako pracownik magazynu? Jaki jest target na Pick i pack? Pytam, bo pracuje w Anglii w dhl i obok stoi amazon, każdy kto z amazona przyjdzie tez mówi ze obóz
  • Odpowiedz