Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jak z rok temu sobie na zawale wrzucałem filmiki z anakonda z rapackiego i potem próbowałem zjeść dwa kebaby z chili and grill, oczywiście nie udało mi się i tam gadałem we filmie, że moje marzenie to zjeść takie dwa kebaby chociaż, bo na rapackiego są dużo większe i nawet nie próbuje do nich podejść?

To dzisiaj sobie zjadłem 3 anakondy na raz tak o i poszedłem sobie do pracy xD

Fascynujące, że rok temu dwie były dla mnie czymś nie do pomyślenia dzisiaj 3 są czymś normalnym.

Ciekawe za następny rok gdzie się przesunie granica i co będę uważał za niemożliwe.

#szczecin
krucjan - Pamiętacie jak z rok temu sobie na zawale wrzucałem filmiki z anakonda z ra...

źródło: temp_file8392775593293045577

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krucjan:

Pamiętacie jak z rok temu

Nie, nie pamiętam. Z kolei dzisiaj byłem niestety świadkiem w autobusie jak młody chłopak zesrał się w gacie. Tak znienacka, kompletnie zaskoczenie. J----o w całym autobusie. Także uważaj żebyś i ty się po tym nie zesrał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krucjan

Trzy to bardzo dużo. Jesteś już jakiś gruby czy cos? Czy tylko żołądek rozciągnięty?
Ja odwrotnie - teraz w głodówki uderzam. Poprzedni tydzien o jednym posilku, pozostałe 23,5h o kawie wodzie i szlugach, a ten tydzien zacząłem 72h postu, i cacunio, nie wiedzialem ze tak dobrze zniosę ten manewr. Bedę chyba dalej w tym kierunku szedł
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@TechnoScorpion nagrywam i wrzucam
@extraordinary_seaman gruby? Nie, czemu. Robię formę życia, wrzucam czasem zdjęcia.
https://wykop.pl/wpis/78275137/wpis

Pamiętam jak podjąłeś rękawice i anakonde na czas nagrałeś rok temu, bardzo mi wtedy zaimponował Twój czas, bo myślałem że mój był dobry a ty jeszcze bez picia. Dzisiaj myślę że jakbym się postarał to mógłbym koło 1/3 tego czasu wykręcić 😎 a to zaledwie rok.

@pekas ciekawe. A jak dojrzałeś, że się zesrał
@krucjan +94
Z podbitymi cieniami i kontrastem wygląda to moim zdaniem nieźle xD Pomyśleć że dwa lata temu byłem ulańcem 😇
#pokazforme #chwalesie #mirkokoksy
  • Odpowiedz
@krucjan: jego kolega co chwile narzekał i jak rozniosło się po całym autobusie to nagle wyszli i później tak śmiesznie szedł okrakiem
  • Odpowiedz