Wpis z mikrobloga

Długo nie musiałem czekać na spełnienie się moich prognoz odnośnie nowego trenera z zagranicy a zachowaniu pseudo dziennikarzy sportowych.
Trenerem zostaje osoba nie umoczona w polskie gówno piłkarskie, gierki menadżerskie, przyjaźnie menadżerów z "mejwenami", wpływy różnych osób. Więc już po pierwszym meczu zaczyna się szczucie na trenera ze wszystkich stron - byli piłkarze, pseudo dziennikarze etc.
Jadą równo z trenerem, który jak się okazuje ma takiego nosa, że wpuszcza dwóch piłkarzy i obaj po zmianie strzelają dwie bramki w ciągu minuty. Reaguje żywo na to co dzieje się na boisku, wymienia słabe ogniwa. Jak w takich sytuacjach zachowywał się wuja jeszcze pamiętamy.
No ale trener Sousa nie będzie powoływał piłkarzy za jakimi lobbują gównodziennikarze (Kapustka) więc trzeba z nim jechać.
To samo było z Benhakerem - osoba nie umoczona w polskie gówno piłkarskie musi zostać zniszczona i zaszczuta.
Mam nadzieję, że kibice nie dadzą sobą manipulować i cała ta nagonka obróci się przeciwko nim.
#pilkanozna #mecz #reprezentacja #kanalsportowy
Pobierz
źródło: comment_1616753721octEm59HUEDAtHsHg8m9Op.jpg
  • 79
@wscieklybyk: a wez, ja juz nie moge sluchac o tych wszystkich Bąkach, Onyszkach czy Kosowskich chlejusach co się mądrzą i ustawiają selekcjonera jeszcze przypominając, że Brzęczek lepszy bo swój chłop xdJ uż nawet Lato się zza grobu wygrzebał i coś #!$%@?. Obrzydliwi są. Mam nadzieje, ze Sousa jest odcięty od tej patoli. Ciesze sie, ze Zibi ich tak zeszmacił i nie dał przecieków i mam nadzieje, ze Kucharski nigdy sie nie
@wscieklybyk: porównajcie sobie pierwsze 20~min hejt parku do konferencji pomeczowej z Souza i wywiadu pomeczowego z Lewym... no dwa różne światy ¯\(ツ)_/¯ imo ten hejtpark zaczął przyciągać takich gimbow ze szkoda gadać, co telefon było "padaka, hehe, patomejwen" wiadomo te "dymy" przyciagaja klikniecia dla tego siedza w tym gownie caly czas¯\(ツ)_/¯ kanał sportowy spadł na psy
@michalp1892: Dokładnie, nie to co dwóch orłów z potężnej Pogoni!
@wscieklybyk: Sousa odchodził z Francji w oparach skandalu.
Prace w Polsce rozpoczął od powołania dwóch słabo grających piłkarzy z nie wiele znaczącego klubu, co dziwne piłkarze jak i sam klub są związani z jego asystentem.
Wszystko legit, tak długo jak nie będzie powoływał legionistów jest git.
@wscieklybyk: Zresztą fakt, że nienawiść przysłania oczy jest niewątpliwy.
Pamiętamy wygwizdanie Kazia Deyny na śląskim? Dla mnie zbydlencenie, ale dla większości Polaków właściwe zachowanie.
Mieszkam w UK, poznałem wielu Polaków, nie obchodzi mnie skąd kto jest, bo co za różnica?
A jak tylko mówie, że jestem z wwa to połowa ludzi kończy rozmowe. Kiedy to czytasz zapewne myślisz i bardzo #!$%@? dobrze.
Świetnie, Polacy się nienawidzą między sobą z powodów czego?
Co do pseudodziennikarzy, a wyszczególniać stanowskiego

@rozbojnikalibaba:

Stanowski: 19 lat w zawodzie, a zaczynał w wieku 14 lat
Pol: 27 lat w zawodzie
Smokowski: 26 lat w zawodzie

Ale nie, wykopek mądrzejszy od wszystkich ekspertów razem wziętych. Wy to macie #!$%@? tupet jednak XD

Nie żebym jakoś specjalnie bronił ich zdania, ale ten program był realizowany na świeżo po meczu, po którym każdy miał wiele negatywnych emocji, głównie dzięki tragicznej pierwszej
@4kroki: no właśnie nie każdy miał jednoznacznie negatywne emocje jak twoi idole „eksperci” kanału sportowego xd co więcej wystarczyło przełączyć na foot truck, aby posłuchać głębszej i bardziej wyważonej analizy tego spotkania (#!$%@?, co ja mówię, w ks żadnej analizy nie było). I to są ci twoi eksperci z kilkunastoletnim doświadczeniem, którzy po zdobyciu tego doświadczenia jedyne co potrafią to komentować jak janusze przy browarze w zonobijkach na libacji. Najlepszy przykład
@rozbojnikalibaba: po co ich oglądasz? po co czytasz ich wypociny? Czemu się odnosisz do ludzi którzy są wg Ciebie zerami czy co tam sobie o nich myślisz? Jaki trzeba mieć niepokoili w głowie by oglądać ludzi, którzy Cię #!$%@?ą.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@wscieklybyk: Ciekawiła mnie opinia ekspertów z kanału sportowego i mnie zdziwiła strasznie bo uważam że to był w sumie spoko mecz bo nasi piłkarze grali do końca co kiedyś było nie do pomyślenia. Według mejwenow xd jednak to był tragiczny mecz #!$%@? padaka gówno grali kto Halika wystawia w wejściowym składzie xd. Ogólnie stwierdzam że to parowkarze i janusze piłki bo czuć ten ich ból dupy że nie zagrał taki piłkarz
@wscieklybyk: Też mnie to wczoraj rozwaliło, aż chciałem zadzwonić do tego studia. Trenera wina bo obrońcy i bramkarz mają wylew przy każdej akcji. To jest praktycznie taka sama sytuacja jaka miała miejsce w Barcelonie na początku sezonu z Koemanem. Jak by ich trener Barcelony nie wystawił to Lenglet, Araujo, Mingueza, albo nawet Ter Stegen (mecz z Atletico) walą praktycznie swojaka.

Wina trenera jest taka że prowadzi kadrę w pierwszym meczu i