Długo nie musiałem czekać na spełnienie się moich prognoz odnośnie nowego trenera z zagranicy a zachowaniu pseudo dziennikarzy sportowych. Trenerem zostaje osoba nie umoczona w polskie gówno piłkarskie, gierki menadżerskie, przyjaźnie menadżerów z "mejwenami", wpływy różnych osób. Więc już po pierwszym meczu zaczyna się szczucie na trenera ze wszystkich stron - byli piłkarze, pseudo dziennikarze etc. Jadą równo z trenerem, który jak się okazuje ma takiego nosa, że wpuszcza dwóch piłkarzy i obaj po zmianie strzelają dwie bramki w ciągu minuty. Reaguje żywo na to co dzieje się na boisku, wymienia słabe ogniwa. Jak w takich sytuacjach zachowywał się wuja jeszcze pamiętamy. No ale trener Sousa nie będzie powoływał piłkarzy za jakimi lobbują gównodziennikarze (Kapustka) więc trzeba z nim jechać. To samo było z Benhakerem - osoba nie umoczona w polskie gówno piłkarskie musi zostać zniszczona i zaszczuta. Mam nadzieję, że kibice nie dadzą sobą manipulować i cała ta nagonka obróci się przeciwko nim. #pilkanozna #mecz #reprezentacja #kanalsportowy
@wscieklybyk: a wez, ja juz nie moge sluchac o tych wszystkich Bąkach, Onyszkach czy Kosowskich chlejusach co się mądrzą i ustawiają selekcjonera jeszcze przypominając, że Brzęczek lepszy bo swój chłop xdJ uż nawet Lato się zza grobu wygrzebał i coś #!$%@?. Obrzydliwi są. Mam nadzieje, ze Sousa jest odcięty od tej patoli. Ciesze sie, ze Zibi ich tak zeszmacił i nie dał przecieków i mam nadzieje, ze Kucharski nigdy sie nie
@wscieklybyk: Każdy kto ma więcej niż 10 lat już po przeczytaniu książki Stan Futbolu powienien wiedzieć że Stanowski nie ma w ogóle pojęcia o piłce od strony taktycznej i praktycznej. Dla niego to tylko kolejny biznesik na którym się zarabia szekle, idealnie nadawałby się na szefa w typowym januszexie ( ͡º͜ʖ͡º)
@wscieklybyk: Czy Stanowski już zaczął swoje zwyczajowe #!$%@? głupot? Chciałem zobaczyć na Twitterze, ale zablokował mnie gdy w odpowiedzi na jego twetta ze morawiecki załatwił Lewemu możliwość gry w UK, napisałem żeby przestał powielać bzdury xD
@wscieklybyk: no szczegolnie sytuacja z glikiem, #!$%@? na to ze nie zagral bo manager glika przychodzi do programu stana + wawrzyniak ktory nie potrafi powiedzieć nic co by mogło kogoś wkurzyć, gość tak wszystkich zna i lubi ze nie potrafi nikogo sprawiedliwie ocenic a i tak go wszyscy mają w piździe
@wscieklybyk: porównajcie sobie pierwsze 20~min hejt parku do konferencji pomeczowej z Souza i wywiadu pomeczowego z Lewym... no dwa różne światy ¯\(ツ)_/¯ imo ten hejtpark zaczął przyciągać takich gimbow ze szkoda gadać, co telefon było "padaka, hehe, patomejwen" wiadomo te "dymy" przyciagaja klikniecia dla tego siedza w tym gownie caly czas¯\(ツ)_/¯ kanał sportowy spadł na psy
@wscieklybyk dużo czasu zajmuje wykopkom by zorientować się ze kanał sportowy to ściek dla kasy robiony przez ludzi z parciem na szkło a nie merytoryczny kanał piłkarski
@michalp1892: Dokładnie, nie to co dwóch orłów z potężnej Pogoni! @wscieklybyk: Sousa odchodził z Francji w oparach skandalu. Prace w Polsce rozpoczął od powołania dwóch słabo grających piłkarzy z nie wiele znaczącego klubu, co dziwne piłkarze jak i sam klub są związani z jego asystentem. Wszystko legit, tak długo jak nie będzie powoływał legionistów jest git.
@wscieklybyk: Zresztą fakt, że nienawiść przysłania oczy jest niewątpliwy. Pamiętamy wygwizdanie Kazia Deyny na śląskim? Dla mnie zbydlencenie, ale dla większości Polaków właściwe zachowanie. Mieszkam w UK, poznałem wielu Polaków, nie obchodzi mnie skąd kto jest, bo co za różnica? A jak tylko mówie, że jestem z wwa to połowa ludzi kończy rozmowe. Kiedy to czytasz zapewne myślisz i bardzo #!$%@? dobrze. Świetnie, Polacy się nienawidzą między sobą z powodów czego?
Stanowski: 19 lat w zawodzie, a zaczynał w wieku 14 lat Pol: 27 lat w zawodzie Smokowski: 26 lat w zawodzie
Ale nie, wykopek mądrzejszy od wszystkich ekspertów razem wziętych. Wy to macie #!$%@? tupet jednak XD
Nie żebym jakoś specjalnie bronił ich zdania, ale ten program był realizowany na świeżo po meczu, po którym każdy miał wiele negatywnych emocji, głównie dzięki tragicznej pierwszej
@4kroki: no właśnie nie każdy miał jednoznacznie negatywne emocje jak twoi idole „eksperci” kanału sportowego xd co więcej wystarczyło przełączyć na foot truck, aby posłuchać głębszej i bardziej wyważonej analizy tego spotkania (#!$%@?, co ja mówię, w ks żadnej analizy nie było). I to są ci twoi eksperci z kilkunastoletnim doświadczeniem, którzy po zdobyciu tego doświadczenia jedyne co potrafią to komentować jak janusze przy browarze w zonobijkach na libacji. Najlepszy przykład
@rozbojnikalibaba: po co ich oglądasz? po co czytasz ich wypociny? Czemu się odnosisz do ludzi którzy są wg Ciebie zerami czy co tam sobie o nich myślisz? Jaki trzeba mieć niepokoili w głowie by oglądać ludzi, którzy Cię #!$%@?ą.
@wscieklybyk: Ciekawiła mnie opinia ekspertów z kanału sportowego i mnie zdziwiła strasznie bo uważam że to był w sumie spoko mecz bo nasi piłkarze grali do końca co kiedyś było nie do pomyślenia. Według mejwenow xd jednak to był tragiczny mecz #!$%@? padaka gówno grali kto Halika wystawia w wejściowym składzie xd. Ogólnie stwierdzam że to parowkarze i janusze piłki bo czuć ten ich ból dupy że nie zagrał taki piłkarz
@wscieklybyk: Też mnie to wczoraj rozwaliło, aż chciałem zadzwonić do tego studia. Trenera wina bo obrońcy i bramkarz mają wylew przy każdej akcji. To jest praktycznie taka sama sytuacja jaka miała miejsce w Barcelonie na początku sezonu z Koemanem. Jak by ich trener Barcelony nie wystawił to Lenglet, Araujo, Mingueza, albo nawet Ter Stegen (mecz z Atletico) walą praktycznie swojaka.
Wina trenera jest taka że prowadzi kadrę w pierwszym meczu i
Trenerem zostaje osoba nie umoczona w polskie gówno piłkarskie, gierki menadżerskie, przyjaźnie menadżerów z "mejwenami", wpływy różnych osób. Więc już po pierwszym meczu zaczyna się szczucie na trenera ze wszystkich stron - byli piłkarze, pseudo dziennikarze etc.
Jadą równo z trenerem, który jak się okazuje ma takiego nosa, że wpuszcza dwóch piłkarzy i obaj po zmianie strzelają dwie bramki w ciągu minuty. Reaguje żywo na to co dzieje się na boisku, wymienia słabe ogniwa. Jak w takich sytuacjach zachowywał się wuja jeszcze pamiętamy.
No ale trener Sousa nie będzie powoływał piłkarzy za jakimi lobbują gównodziennikarze (Kapustka) więc trzeba z nim jechać.
To samo było z Benhakerem - osoba nie umoczona w polskie gówno piłkarskie musi zostać zniszczona i zaszczuta.
Mam nadzieję, że kibice nie dadzą sobą manipulować i cała ta nagonka obróci się przeciwko nim.
#pilkanozna #mecz #reprezentacja #kanalsportowy
@wscieklybyk: Sousa odchodził z Francji w oparach skandalu.
Prace w Polsce rozpoczął od powołania dwóch słabo grających piłkarzy z nie wiele znaczącego klubu, co dziwne piłkarze jak i sam klub są związani z jego asystentem.
Wszystko legit, tak długo jak nie będzie powoływał legionistów jest git.
Pamiętamy wygwizdanie Kazia Deyny na śląskim? Dla mnie zbydlencenie, ale dla większości Polaków właściwe zachowanie.
Mieszkam w UK, poznałem wielu Polaków, nie obchodzi mnie skąd kto jest, bo co za różnica?
A jak tylko mówie, że jestem z wwa to połowa ludzi kończy rozmowe. Kiedy to czytasz zapewne myślisz i bardzo #!$%@? dobrze.
Świetnie, Polacy się nienawidzą między sobą z powodów czego?
@wscieklybyk: trochę tutaj odleciałeś kolego. Helik zszedł dopiero w 58 minucie, a Reca w 79, a obaj grali żenująco.
@rozbojnikalibaba:
Stanowski: 19 lat w zawodzie, a zaczynał w wieku 14 lat
Pol: 27 lat w zawodzie
Smokowski: 26 lat w zawodzie
Ale nie, wykopek mądrzejszy od wszystkich ekspertów razem wziętych. Wy to macie #!$%@? tupet jednak XD
Nie żebym jakoś specjalnie bronił ich zdania, ale ten program był realizowany na świeżo po meczu, po którym każdy miał wiele negatywnych emocji, głównie dzięki tragicznej pierwszej
Komentarz usunięty przez autora
Wina trenera jest taka że prowadzi kadrę w pierwszym meczu i