Aktywne Wpisy
Operator_imadla +60
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

@Darth_Gohan: deal with it:
źródło: comment_1616746964iFFOfYSFLbxQq8NTLNHuRV.jpg
PobierzKsiądz ma dzieci w przedszkolu?
Jestem ciekawy :)
Myślisz, że Rada Rodziców nie wystawi złej opinii skoro jest najbliżej pracy placówki?
Nie wszyscy w Polsce sa katolikami, nie wszyscy katolicy maja kontakt ze swoim proboszczem, ba nie wszyscy ktorzy sie za takowych uwazaja, przyjmuja ksiedza po koledzie, tudziez uczestnicza w zyciu swojej parafii.
Szkola, przedszkole, zlobek itd z zalozenia sa swieckimi instytucjami, przyjmuja dzieci wszelkich wyznan i zaden z podopiecznych nie powinien byc
@diogene: Przy Konkursie na Dyrektora normalnie pytają proboszcza o opinię na temat współpracy z parafią :) Ksiądz ma prawo się wypowiedzieć. Fikniesz albo jesteś niemiły dostajesz minusa :) Dla niektórych w komisji konkursowej ta opinia jest najważniejszą w konkursie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nikomu nie polecam fuchy dyrektora przedszkola albo szkoły. Dramat i tyle.
Komentarz usunięty przez moderatora
1) po trzech przedstawicieli:
• organu prowadzącego szkołę lub placówkę (miasto),
• organu sprawującego nadzór pedagogiczny
Naprawdę uważasz, że księża nie mają tutaj opinii? W naszym pięknym kraju?
Obajtek też się dorobił przecież majątku na legalu no