Aktywne Wpisy

Dla tych ślepo zakochanych w nowym rządzie. Poczytajcie sobie czasem coś głębszego
#sejm #koalicjaobywatelska
#sejm #koalicjaobywatelska

JohnFairPlay +195
Kurczę, Mirki.
Kupiłem mieszkanie i tak sobie siedzę. Nie wiem co dalej, bo w sumie nigdy nie myślałem że zajdę tak daleko.
#nieruchomosci #oszczednosci #kiciochpyta
Kupiłem mieszkanie i tak sobie siedzę. Nie wiem co dalej, bo w sumie nigdy nie myślałem że zajdę tak daleko.
#nieruchomosci #oszczednosci #kiciochpyta

No Elo xD
Jeśli dobrze pamiętam, to Fabuland to była albo pierwsza, albo jedna z pierwszych serii lego, która zakładała storytelling oraz przy okazji wypełzła poza same klocki - pojawiły się książki, ubrania, jakieś krótkie filmiki w TV itd.
Dodatkowo te wszystkie zwierzaki miały chyba imiona (ale tego nie jestem pewny, musiałbym sprawdzić notatki).
Dodatkowo ta seria miała wypełnić lukę między Duplo a zwykłymi klockami. Coś jak obecne
@damw: Wiec Bionicle nie bylo pierwsza serio Lego oparta o fabule?
Wiedzialem tyle, ze te zwierzaczki maja imiona, ale myslalem ze pewnie bylo tej historii tyle co w katalogach i innych materialach promocyjnych. Jestem za
@Czymsim: no jak widać nie. Pierwsze zestawy z Fabuland pojawiły się już w roku 1979, pierwsze zestawy Bionicle z 2001 - ponad 20 lat później.
ja też. Trochę więcej się dowiedziałem o tej serii z serii virtual tour'ów po Lego house, które odbywały się na początku roku (było 5 takich, w każdym omawiany był