Aktywne Wpisy
glassmice +428
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
#wesele #truestory #gownowpis #patologiazewsi #patologiazmiasta
oy chuy
Albo piszesz głupoty wymyślone albo twoja koleżanka jest głupia ¯\_(ツ)_/¯
Gdybym mojemu bratu albo koledze któremu świadkowałem dał 400 złotych w prezencie na wesele, to chyba by mi już ręki nie podał :) tak że nie pisz nikt, bo akurat chyba słabiej się orientujesz. Popytaj kogoś kto robił, ile mieli najwięcej i ile najmniej (bez imion) to się zdziwisz.
@Banacek: Nie zazdroszczę relacji rodzinnych opierających się w tak dużym stopniu na portfelu.
@Banacek: ale ja wiem, że np. część ciotek ma pokupowane garnki, ręczniki, filiżanki na promocji na zapas bo jest taniej i właśnie tym obdarowują młodych. Rozmawiałam z kuzynami - 3 wesela, jedno małe w zeszłym roku i dwa duże w 2019. Większość od naszej części rodziny dostała prezenty typu powyżej, chociaż pisali, że nie chcą nawet kwiatów - tylko gotówkę. Taka mentalność
@Banacek: nie wiem czy to prawda, czy nie, mi nie wygląda, ale nie wchodząc w spory takie zachowanie to zwykłe buractwo i ktoś kto tak robi, równie dobrze zrobi tak rodzinie ¯\_(ツ)_/¯