Aktywne Wpisy
mickpl +246
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
wanghoi +19
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
Więc wszystkie pisiory, prawaki, covidowcy hatfu na was, na to państwo z dykty osrane rzadkim gównem. Dajcie mi jeszcze bana za złe zachowanie! Ale jestem #!$%@?!
#bekazpisu #bekazprawakow #covid19 #koronawirus #foliarze #lekarz #medycyna #rakcontent
Zabawne. Ja, główny antypisowiec zostałem właśnie nazwany pisowskim szurem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak czy inaczej - prawdopodobnie lekarz prawdopodobnie stwierdził, że zmiany nie zagrażają życiu i operacja może zostać wykonana w późniejszym terminie.
@tylkoocosspytam: A co ma prawica do tego? Bo jedyna prawica w Polsce to chyba Konfederacja a oni by Ci pewnie tych zabiegow nie odwolali jakby rzadzili.
@OlekAleksander: @szczur_wodny: Prawicą określa się na wykopie tez pis który sam z siebie z prawicą nie ma nic wspólnego. Z resztą ta konfederacja to też #!$%@? warta jak i pis i po i reszta oderwanych od rzeczywistości polityków.
@tylkoocosspytam: No to jak nie ma nic wspolnego to sie zle okresla, pis to zwykli socjalisci-konserwatysci
@TatoAktywny: że odwoływanie zabiegów to konfabulacja? Ja pierd*le...jak w tym kraju ma być dobrze, jak piswoska mafia sra ludziom na twarz, a spora banda baranów zlizuje to ze smakiem i prosi o jeszcze. Z bezsilności można już
@tylkoocosspytam: ale konfederacja to też prawaki, a są przeciwni (chyba jako jedynie w sejmie) temu co wyrabia pis. Więc o co ci chodzibz tymi prawakami?
@tylkoocosspytam: zszedł by od razu gdyby usłyszał, że te jego całożyciowe składki starczają na masło i dżem, a nie na specjalistyczną operację