Wpis z mikrobloga

• 6
@Czachaaa ceny p----------o, dobrze że się jakiś czas temu umówiłem na zakładanie LPG i jutro auto podrzucam. Wszystko drogie w c--j ale przynajmniej pół tego się płacić będzie a instalacja się zwróci po 16k km
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Czachaaa: ja p------e. W Oświęcimiu na crabie dalej 4.83, za on, ale poszło w górę 80 groszy w maksymalnie 4 miesiące. To jest skandal jak nas państwo j---e. Na Orlen to nawet nie patrze, kiedyś najdroższe było bp czy shell, bo zagranica, bo marża, bo dalekie dystanse z paliwem. Orlen to wszystko przebił, mimo że to krajowy producent i dostawy są za psi c--j (bo inni, biorący od nich paliwo,
  • Odpowiedz
Czy te znaki zakazu wjazdu z lpg maja w ogole jakies zastosowanie w prawie o ruchu drogowym? w sensie czy za niezastosowanie sie do nich cos grozi?

@Fjondr: Jakby ci jebło w parkingu podziemnym, to licz się z karą pozbawienia wolności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Czachaaa: Rok temu PB95 tankowałem za 3,33zł. Tankując lpg w obecnych cenach wychodzi prawie tak samo na 100km xD a lpg za 1,35zł. Łezka w oku się kręci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz