Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
@Kollo:
Typowe pisowskie p---------e, że nic nie dawali. A
Odnośnie OFE to napisałeś prawdę i ja nie jestem i nigdy nie byłem zwolennikiem likwidacji OFE, ale zdaję sobię sprawę, że to była trudna polityczna decyzja dla Tuska. Donald zrobił to jednak w czasach wielkiego kryzysu finansowego,
@to_po_prostu_ja: Zarzuty o parówki to nie zarzuty o kradzież. Żadne z tych zarzutów nie dotyczą kradzieży
Zadaniem rzadu jest budowanie fremeworka dla obywateli, żeby ci, mogli się rozwijać, edukować itd itp. Czyli dbanie o obronność, sluzbe zdania, infrastrukture i stosunki miedzynarodowe itd.
Odnosnie LOTu to jest pytanie czy my ze swoich podatkow chcemy dokladac pieniadze do spolki ktora przynosi straty? Czy urzednik panstwowy jest
@gimmeabreak: już drugi komentarz i dalej nie wymieniłaś co tak właściwie ukradli. Za to obrażasz swojego rozmówcę, to naprawdę jest już wszystko co jesteś
@PiccoloGrande Co za k---a kłamstwo perfidne XD Zasady dziedziczenia 2 filaru nie zmieniły się w najmniejszym stopniu gościu.