Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Może po prostu prawda jest taka, że cwaniaki u władzy są lepsze od nas pozostałych i potrafią się dorabiać bez łamania prawa. A przynajmniej bez możliwości skutecznego ich posłania za kratki. Są cwańsi, a maluczcy mogą im najwyżej pozazdrościć. ¯\_(ツ)_/¯
@przemek-: No jak to, a to nie PO wprowadziło jpk? Co prawda już pod koniec i PiS sobie przywłaszcza zasługi, ale jednak coś zrobili.
A PiS co zrobił np. z karuzelami vatowskimi?
@przemek-: podwaliny do zalatania karuzeli vat wprowadzilo PO pod koniec swoich rzadow wprowadzajac JPK. Twoj argument jest inwalida xDD
- podwyższenie wieku emerytalnego (nikt nie wymienił)
- afera Amber Gold, Hazardowa, Stoczniowa, Taśmowa
- plany wygaszania kopalń (nikt nie wymienił)
- OFE
- Korupcja na szczytach władzy
- Brak konkretnych reform w kraju i brak wyczucia nastrojów społecznych
- Miał być czasowo podniesiony VAT. Tymczasem ani myśli go obniżyć, nawet teraz tego nie postulują.
- Donald Tusk stwierdził, że pieniądze z OFE nie są Polaków, po czym zlikwidował te fundusze. To czyje były te pieniądze, świętego mikołaja?
Nie twierdzę, że ktoś kradł fizycznie pieniądze (chociaż oczywiście program rodzina na
- Tyle co obiecywali, a z ile wywiązali się to łatwo można stwierdzić, że te gnoje zrobią/powiedzą wszystko dla władzy. Pamiętam jak Tusk mówił o darmowym internecie. O innych większych rzeczach
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Moi rodzice mówią ze peło kradło, ale co dokładnie to nie wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)