Wpis z mikrobloga

• 171
Minus 36 kg, zabrakło naprawdę niewiele by przekroczyć granicę trzycyfrową dokładnie 0,17kg i powitać po latach dwucyfrowy wynik ( ʖ̯)

Mój dziennik: #hejgrubasie (raport co sobotę po 8:00)
Aktualizacja: 20.03.2021
Waga: 100,16kg (-0.91kg)

Start: 22.05.2020
Waga: ~136kg/180cm
Minus: -35,84kg

W tym tygodniu z racji tego że zostawałem dłużej w pracy i miałem lekką kontuzje nadgarstka bez bicia przyznam że zrobiłem tylko jedna jednostkę silowo treningową w poniedziałek...jedynie kroki na stałym poziomie 10k w jednym miałem 17k. Z dietą normalnie, a nawet w jednym dniu były jedzone chipsy xD

#zagrubo2021 #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja
Hejtel - Minus 36 kg, zabrakło naprawdę niewiele by przekroczyć granicę trzycyfrową d...

źródło: comment_1616223952pqEw7UjpDPhgrFN7cLOIgK.jpg

Pobierz
  • 23
@gzegzolka haha tak sobie też obiecałem ale myślę że teraz się uda, bo już miałem epizody że chudłam ale to było robione bez głowy, nie byłem świadomy jak robić żeby oszukiwać umysł...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hejtel: o stary, też mam 180cm, w podobnym okresie co ty zacząłem zrzucać (może trochę później, w okolicy lipca jakoś), zaczynalem od 103kg teraz mam 82 - Sky is the limit! ( ͠° ͟ل͜ ͡°) Szanuję za konsekwencję w działaniach!

Masz jakiś cel ostateczny, czy po prostu żeby dobrze wyglądać, czuć się i sobie podobać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hejtel: może wiesz ale waga jak spada to skokowo trochę do góry potem trochę w dół potem znowu do góry. Jest to spowodowane wydzielaniem kortyzolu jako hormonu stresu spowodowe brakiem odpowiedniej ilości jedzenia a to skutkuje zatrzymaniem wody w organizmie bo woda może być "uzupełnieniem" brakującej wagi. Nie poddawaj się. 0,17kg które brakowało to tyle co mogłeś wysiłkać :D

Idzie Ci super. Osoby po operacjach bariatrycznych chudną ok 10kg na rok.
@Diego29 tak dla samego siebie chciałbym zobaczyć 89 na wadze, ale nie walczę o to, tak jak napisałeś chce się po prostu dobrze czuć i w miarę wyglądać. Najlepszą decyzję jaką podjęłem na początku to treningi siłowe. Bo to naprawdę dobrze wygląda.