Aktywne Wpisy
andbatros +73
Viado +74
Serio nie ma ważniejszych tematów niż in vitro? Gospodarka upada, kryzys na granicy z ukrainą a tymczasem dla lewactwa jak zwykle najważniejsze są sprawy związane z ruchaniem
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
Mój ziomek ma mieszkanie na 4 piętrze. Mieszka tam ze swoją dziewczyną z którą ma dwójkę dzieci. Wiadomo on robi, bo ona zajmuje się potomstwem. No i parę razy dziewczyna zapragnęła mieć zwierzaka. Raz dostała suczkę, no ale suczka sikała wszędzie i nie dało się jej nauczyć żeby przestała (dobrze że im się udało gówniaka 3 miesięcznego nauczyć nie walić kloca w pieluche ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). No więc tą suczkę oddali, (głównie ziomek twierdził że to tylko #!$%@? pies i ma #!$%@?ć bo szcza), ja się dowiedziałem po fakcie, bo gdybym wiedział to bym przygarnął. Potem mieli kotki, małe to broiły. No i #!$%@?, do oddania. W końcu pojawił się piesek, bo może piesek nie będzie broił i szczał xDDDD. Dzisiaj się dowiaduję on żony, że widziałą post o tym, że ktoś przygarnie pieska. No i oczywiście, nasza parka pisze "Priv". Jestem #!$%@? totalnie zawiedziony myśleniem tych ludzi, zwłaszcza ziomeczka który głosi że jest chrześcijaninem oddanym bogu, i ma współczucie oraz miłosierdzie, a traktuje zwierzęta jako coś, co można w każdej chwili #!$%@?ć i ew. wziąć nowe.
Jak myślicie, takie zachowanie wynika bardziej z postrzegania zwierząt jako zabawki czy bardziej gdzieś jest mocno zakorzeniona niedpowiedzialność przez którą pewnie się gówniakom oberwie w przyszłości?
Czemu tak odpierdalają?
Komentarz usunięty przez autora