Wpis z mikrobloga

@pieknylowca lepiej się trochę wczuć w tę kulturę (może nawet trochę na siłę) niż zjeść maka, wieczorem wypić p--o w barze i spać do południa. w Polsce pędzimy szary żywot ale jak ktoś do nas przyjeżdża to też chce zakosztować intensywnie wszystkiego co polskie przez ten tydzień pobytu i nie powinno to tak dziwić.
  • Odpowiedz
O ile informowanie o Coperto czy Siescie jest git, tak NIE ZAMAWIAJ KAPUCZINY PO OBIEDZIE to żart i brak szacunku do siebie.

@Troey: szczególnie że włosi mają w------e na to i tylko takie tryhardy jak travelfluencerzy zwracają na to uwagę.
  • Odpowiedz
  • 18
@_____________________ w ogóle widzę na Instagramie że to pierwsze co robią po wyjeździe za granicę to założenie konta p0laka w... I nagle wielkie specjalistki od innych kultur xD zwróć uwagę że większość profili lifestlwych z zagranicy to jakieś laski
  • Odpowiedz
Cappucincino xD

@jabollus:

Pierwszy ciekawy aspekt tego całego posta.

Ciekawi mnie jaki odsetek czytających zauważy ten błąd. Jestem pewny, że większość osób nie zauważy tego błędu, choć przeczyta ten wyraz.
  • Odpowiedz
@pieknylowca: mnie ciekawi czy sami Włosi tak restrykcyjnie podchodzą do tego jak polscy znawcy podróżnicy xd Rozumiem że mogą dziwnie patrzeć jak ktoś zamawia kapuczine późno to tak jakby w Polsce poprosił o schabowego z majonezem ale do wuja wafla szanujmy się klient płaci klient wymaga xd
  • Odpowiedz