Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#pytanie #hosting #internet
Kto poleci jakąś chmurę albo hosting, który mogę wykupić na dłużej niż rok. Muszę zbackupować pewne pliki i mieć pewność, że za dwa lata nadal będą na danym koncie/serwerze.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@taju: przeczytałem Twój komentarz na telefonie, chciałem teraz poczytać o tym co napisałeś, ale wpis jest usunięty. Możesz jeszcze raz napisać mi na PW o tym?
  • Odpowiedz
@notavailable: juz nieaktualne. Byla promocja na empik na office 365 za 149 pln na rok, z 1tb onedrive. Na dwa lata by wyszlo 298pln i w miare bezpiecznie, ale juz kod nie dziala.
  • Odpowiedz
  • 0
@taju: tak na przyszłość to gdzie mogę się zaznajomić z takimi promocjami? Jest jakaś strona lub aplikacja? Śledzę portale z newsami, ale nie słyszałem o tej promocji.
  • Odpowiedz
@notavailable: Cześć, co konkretnie chcesz zapisać w backupie - pliki z komputera/telefonu czy dane z innego serwera (np. bazy danych, pliki z FTP itd.)? Jeżeli to pierwsze, to zajrzyj na naszą ofertę OneDrive, w którym otrzymasz 1 TB przestrzeni już za 29,52 zł/c - https://home.pl/onedrive/

OneDrive to chmura od Microsoftu, więc jest bardziej niezawodna i posiada wiele dodatkowych warstw ochrony np. przed wirusami ;)

Jeżeli potrzebujesz chmury pod dane z
  • Odpowiedz
@notavailable: Przeglądnij ofertę nazwa.pl! Oferujemy usługę Cloud Backup, w której do dyspozycji masz 1 TB przestrzeni dyskowej za 120 zł netto / rok.

Dla użytkowników wykop.pl mamy specjalny kod rabatowy, dzięki któremu obniżysz cenę usługi w pierwszym roku o 20%! Kod jaki musisz podać w koszyku to: pe63-2792-2945 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeżeli miałbyś jakieś pytania dotyczące naszych usług, zapraszamy do kontaktu telefonicznego w każdej chwili
  • Odpowiedz
@taju: jeżeli oceniasz książkę po okładce to powodzenia w życiu ;) Hostinguj to akurat jeden z lepszych hostingów www, mimo krótkiej działalności - a to że jakieś teksty opisujące mają jakieś błędy, to jest nic, szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
  • Odpowiedz