Aktywne Wpisy

kriss2005r +325
Jestem aż k---a zagrzany jeszcze w emocjach ale muszę wam to napisać. Jechałem z dzieciakami oraz żoną na rowerach, kiedy nagle wyskoczył jakiś pies w typie pitbulla i podbiegł prosto do nas. Dzieci w panike od razu płacz, syn schował się za mną, a żona wzięła córkę na ręce. Sam rowerem próbowałem nas zasłonić. Pies przez kilka minut krążył wokół nas, chodził w lewo i prawo, coraz bliżej. Atmosfera była dramatyczna, bo

Bemol0 +655
źródło: temp_file7352034954801254407
Pobierz

Kto poleci jakąś chmurę albo hosting, który mogę wykupić na dłużej niż rok. Muszę zbackupować pewne pliki i mieć pewność, że za dwa lata nadal będą na danym koncie/serwerze.
@notavailable: ovh?
A nie, czekaj...
Jak p--------e atomówka to przynajmniej jeden backup przetrwa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Najdłuższy dostępny okres rozliczeniowy to 3 lata.
Po jakiemu
@taju: może być zwykły hosting, bylebym mógł wrzucić pliki przez FTP.
https://www.pepper.pl/promocje/office-365-personal-roczna-subskrybcja-365903
OneDrive to chmura od Microsoftu, więc jest bardziej niezawodna i posiada wiele dodatkowych warstw ochrony np. przed wirusami ;)
Jeżeli potrzebujesz chmury pod dane z
Dla użytkowników wykop.pl mamy specjalny kod rabatowy, dzięki któremu obniżysz cenę usługi w pierwszym roku o 20%! Kod jaki musisz podać w koszyku to: pe63-2792-2945 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli miałbyś jakieś pytania dotyczące naszych usług, zapraszamy do kontaktu telefonicznego w każdej chwili