Wpis z mikrobloga

@Savire510:
1. Rebecca (°°
2. Wincyj endo. (°°
3. Indywidualny revolite, energia i amunicja? Jak to niby ma działać? Jaki ma sens grupowanie skoro de facto i tak każdy gra solo?
  • Odpowiedz
@brass: no, najzwyczajniej każdy przynosi ze sobą własne skille railjacka, własne ammo i sam ów ammo lub energię regeneruje/buduje. Jak tobie sie skończy revolite to tylko ty nie możesz naprawiać, dopóki ty nie doładujesz sobie revolite. Reszta jak ma, to może normalnie naprawiać/rzucać skille, które sobie wybrali
Prywatyzacja zasobów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rozwiązuje to problem bycia na łasce hosta. Bo wcześniej to wszystko zależało od hosta. Jak ci przyszedł
  • Odpowiedz
@brass:
Możnaby powiedzieć, że każdy gra teraz w tym swoim małym bąblu railjackowym pod względem surków oraz skilli i to jak będzie wyglądać jego gra zależy bardziej od tego co sam jest w stanie przynieść na statek, a nie od tego co host przyniósł czy nie.

Osobiście sądzę, że jest to lepsza alternatywa do tego co jest teraz. Bo właśnie to co jest teraz, te noobowanie ludzi, marnowanie zasobów, czy
  • Odpowiedz
@Savire510: No nie tylko ja, wielu czekalo i liczylo z RJ bedzie endgameowym contentem a okazalo sie ze to kolejny feature typu odblokuj do MR i zapomnij, te zapowiedzi nie zmienia zupelnie nic, kolejna martwa galaz w rozgrywce, niech zyje fashionframe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Szubrawski: "RJ bedzie endgameowym contentem"
nie wiem czy słyszałeś o misjach na zdobywanie arcane w railjacku czy otwieraniu reliktów z U30 w railjacku.
Same arcane wiele zmieniają, bo ja nie trawię eidelonów.

Może poczytaj najpierw co zmieniają/dodają, bo wydaje mi sie że już dawno temu wyrobiłes sobie opinie i nie ważne co DE zrobi to nadal RJ będzie be i fuj.
  • Odpowiedz
@Savire510: Nic nie zmieniaja, szczegolnie ze cyklicznie sa eventy jak ostatnio, gdzie spokojnie mozna sobie to wyfarmic bez stresu jak na tricapach, ceny przez to tez zbite. Ja lubie RJ tylko ze nie widze jego celu w takiej formie, odblokowalem MR i nie ma potrzeby latac, dodadza nowy content, odblokuje i zapomne. Poczytalem, nie dodaja nic co zmienia RJ do poziomu endgame.
  • Odpowiedz