Aktywne Wpisy
Yetoslav +292
Cena kawy w kawiarnii.
Dlaczego kawa w kawiarni w Polsce jest droga? Jednym z argumentów przytaczanych przez obrońców gastro jest "koszt transportu surowca".
Tymczasem kawarnia na Svalbardzie (koło podbiegunowe, Norwegia). Cappucino 42 NOK - 15 ziko
A ile kosztuje cappucino w "modnej" kawiarni w Krakowie? 20 ziko. (menu w komentarzu)
#gastronomia #januszebiznesu #patogastro
Dlaczego kawa w kawiarni w Polsce jest droga? Jednym z argumentów przytaczanych przez obrońców gastro jest "koszt transportu surowca".
Tymczasem kawarnia na Svalbardzie (koło podbiegunowe, Norwegia). Cappucino 42 NOK - 15 ziko
A ile kosztuje cappucino w "modnej" kawiarni w Krakowie? 20 ziko. (menu w komentarzu)
#gastronomia #januszebiznesu #patogastro
źródło: 430597755_395631223046061_7132948380745979581_n
Pobierz
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
źródło: statlook
Pobierz

źródło: comment_1616021063mcs8b1StQ0BbgHOsacMY9L.jpg
PobierzVideo - https://www.youtube.com/watch?v=cgK9nt2UHTY
1. Rebecca (╯°□°)╯︵ ┻━┻
2. Wincyj endo. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
3. Indywidualny revolite, energia i amunicja? Jak to niby ma działać? Jaki ma sens grupowanie skoro de facto i tak każdy gra solo?
Prywatyzacja zasobów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozwiązuje to problem bycia na łasce hosta. Bo wcześniej to wszystko zależało od hosta. Jak ci przyszedł
Możnaby powiedzieć, że każdy gra teraz w tym swoim małym bąblu railjackowym pod względem surków oraz skilli i to jak będzie wyglądać jego gra zależy bardziej od tego co sam jest w stanie przynieść na statek, a nie od tego co host przyniósł czy nie.
Osobiście sądzę, że jest to lepsza alternatywa do tego co jest teraz. Bo właśnie to co jest teraz, te noobowanie ludzi, marnowanie zasobów, czy
nie wiem czy słyszałeś o misjach na zdobywanie arcane w railjacku czy otwieraniu reliktów z U30 w railjacku.
Same arcane wiele zmieniają, bo ja nie trawię eidelonów.
Może poczytaj najpierw co zmieniają/dodają, bo wydaje mi sie że już dawno temu wyrobiłes sobie opinie i nie ważne co DE zrobi to nadal RJ będzie be i fuj.