Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 13.1% (36)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 86.9% (238)

Wyaderny +404
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@ciemnienie: Splyciles tak temat ze az musialem sie upewnic.
Jest sobie przecietna para. Zarbiaja przecietnie ale stabilnie. Chca miec dziecko. Kobita zachodzi w ciaze. Niestety na badaniach prenatalnych sie dowiaduje ze u plodu nie wyksztalca sie raczki, nozki itp. No ale mamy zakaz aborcji i musi uodzic. Jak jest w ciazy to i panstwo i kosciolek "ja wspiera". Jak urodzi juz mniej. NIe
@ciemnienie: No popatrz umknelo mi to. To inaczej. Mamy zdrowa ciaze. Ciaze powstala w wyniku gwaltu (czy to w ciemnej uliczce a moze czlonek rodziny zgwalcil-ojciec? wujek? brat?)
Ludzie sa rozni - dla niektorych to trauma na cale zycie. Obecnosc "owocu gwaltu" napewno ja ukoi.
Ja wychodze z zalozenia ze nie mowie innym jak maja zyc. Dla Ciebie 2 polaczone komorki to juz czlowiek-i
@gorzki99: jestem zwolenniczką poprzednich zasad.
PS. Kobieta najwcześniej orientuje się, że jest w ciąży okolo 4/5 tc
@rodzer1223: spokojnie można iść do dodatkowej pracy i sobie odłożyć. Żaden problem.
Piguły poronne od Aborcyjnego Dream Temu kosztują kosztują 80 Euro.
@ciemnienie: dlatego napisalem ze dla mnie jest roznica jesli mowimy o plodzie w 8 miesiacu a np w 3 tygodniu.
Taka sama roznica dla mnie jest jesli mowimy o plodzie w 8 miesiacu a 4 czy 5 tygodniu.
Poza tym nie odnioslas sie do niczego co poruszylem
picrel 5 tydzien ciazy - normalnie czlowiek jak sie patrzy -
źródło: comment_1616012798dzgrdbTlmiL81jkEX8HdsT.jpg
Pobierz