Wpis z mikrobloga

Gram sobie w #reddeadredemption2 Kupiłem sobie najdroższe ciuchy i je skastomizowałem(nie wiem jak to sie pisze po pl). Identycznie z broniami. Te które mogę ofc, bo praktycznie cały arsenał mam albo rzadki albo unikalne których kustomizowac nie można. Konia mam najlepszego w grze. Obóz rozwinięty na maxa. A w kieszeni nosze 2k.

Co ja mam robić z kasą ? Obecnie 52% gry.

#gry
CreativePL - Gram sobie w #reddeadredemption2 Kupiłem sobie najdroższe ciuchy i je sk...

źródło: comment_16159023616kHCoSi7stc0EsgpA8uTss.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CreativePL: no generalnie to jest chyba przypadłość wszystkich gier Rockstara, że w pewnym momencie nie ma co robić z hajsem. Ogrywam obecnie GTA 4, jestem jakoś w połowie, mam około 60 tysięcy, a tam kase można wydawać jedynie na ammo taksówki i hotdogi xD
  • Odpowiedz
@nie_swiruj:

w GTAV ogarnęli, są biznesy i posiadłości za miliony to grając dla fabuły nie jest łatwo kupić to wszystk

nie jest możliwe kupić wszystkiego. Nawet jak zrobisz ten patent z misją z giełdą i zostawisz ją na sam koniec. Przynajmniej z 2lata teamu tka było jak ogrywałem to po raz 2.
  • Odpowiedz
@CreativePL: na giełdzie możesz grać też poza tymi misjami Lestera. Pamiętam taki myk, że kupowało się akcje jednej linii lotniczej, a potem działało na szkodę drugiej, rozwalając jej samoloty itd. Też wtedy można było zarobić.
Był też jakiś glitch z nieskończoną kasą z walizki ukrytej gdzieś pod wodą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale serio nie dało się kupić wszystkiego?
  • Odpowiedz