Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #samochody Siema motoryzacyjne świry.Poszukuje samochodu do 50 tys cebulionów i mam mega dylemat.Moje wymagania to kombi/suv,automat,rocznik minimum 2015,jakikolwiek naped 4x4(z tego mogę zrezygnować).Wybór dla laika samochodowego jest tak duży że sam nie wiem co brać żeby się nie władować na minę.Samochód głównie w dłuższe trasy po Polsce i raz do roku na Bałkany więc taki połykacz kilometrów
Który warto brać
- Jeep Cherokee KL 9.2% (59)
- Passat B8 27.5% (176)
- Mitsubishi Outlander 14.4% (92)
- Seat Leon 13.5% (86)
- Peugeot 508 26.3% (168)
- Opel Insignia 9.1% (58)
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny
https://atalwartatowers.pl/ceny-mieszkan.html
750/850/950zl brutto w zależności od materiałów. W tym masz praktycznie wszystko oprócz kuchni. Łazienka w tym jest cała zrobiona.
@Mirkosoft: nie jesteś nigdzie do przodu póki nie zrealizujesz tego "zysku"
Komentarz usunięty przez autora
Mimo to, dopóki nie spienieżysz tego mieszkania i nie spłacisz zobowiązania, nie ma mowy o żadnych zyskach.
Chyba że chcesz się oszukiwać by poczuć się lepiej to tak sobie myśl.
Nie mówię że kupno mieszkania na kreche jest źle. Mam na myśli tylko twoje błędne mniemanie żeś zyskał bo mieszkania zdrożały. Zyskałeś tylko tyle że spłacasz sobie zamiast Januszowi.
@becvvv: Akurat jak deweloper robi wykończenie na wczesnym etapie, to jest znacznie taniej, bo wszystkie zmiany w instalacjach masz za groszowe pieniądze... Jeżeli jednak już po odbiorze mieszkania robisz dużo zmian w instalacjach, by mieć mieszkanie mocno pod siebie dopasowane, to są to rzeczy, których w sumie nie widać w ogóle
Kupili 150 mkw czy może kredyty dają teraz nawet pracującym w Biedronce?