Wpis z mikrobloga

@ale-fruwa-kosmonauta czytam twoj wpis i stwierdzam ze nic nie wiesz o zwiazkach. Samo to ze porownujesz wasze relacje do jakiejs bajki anime mowi o tym ze jestes mentalnym dzieciakiem. Ludzie sie poznaja i nawet jesli nie pasuja do siebie idealnie, pod wzgledem charakteru to sie docierają, czasem im sie udaje a czasem nie...
  • Odpowiedz
@Mariusz_Drugi

Weź nie p-----l xD Nie porównuje relacji do bajki, tylko moment, w którym uświadomiłem sobie, że świat nie rządzi się tymi prawami, które były nam przekazywane za dzieciaka, przez rodziców, społeczeństwo, a że lubie ten moment z Obito, więc o nim wspomniałem. Lubie anime, ale mentalne dziecko to trochę przesada xD

Udzielasz się na tagu blackpill i przegryw, więc jesteś specjalistą, ja nie, ale swoje doświadczenia tez mam, jednak mogę
  • Odpowiedz
@ale-fruwa-kosmonauta: dlatego, że żyjesz w przekonaniu, że zmiana zdania jest czymś złym. Rozwijamy się i dorastamy. Rzeczy, które miały kiedyś znaczenie dziś nie mają i odwrotnie. Niektóre zostały inne odeszły. Np ta dziewczyna mogła dojść do wniosku, że wysoka inteligencja i wiedzą wcale jej nie uszczęśliwiają. W takim wypadku zmiana zdania jest aktem odwagi i zdrowego rozsądku. Gadanie, że kiedyś mówiłaś co innego jest przejawem niedorozwinięcia emocjonalnego. Mam nadzieję, że
  • Odpowiedz
ooo nieeee, moj plan, ktory sobie wymyslilem w glowie nie zadziałal!? jak to sie staloooo, przeciez loszka mogla sie domyslic po kilku latach znajomosci, ze na nia lece, chociaz nie mam jaj zeby sie przyznac przez x lat. Jak ona smiala znalezc sobie kogos innego!? beka z ciebie typie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mariusz_Drugi: Kocham ten normicki mit o tym, że anime to znak "niedojrzałości". Po prostu "wy%ierdalaj" z tym (gawęda piorun style 4 you). Poza tym docieranie się to jakiś dalszy etap, niedostępny dla wielu brzydkich, niskich i biednych chłopaków.
  • Odpowiedz
@pawel8989 OP stworzył w glowie obraz swojej kolezanki tak prawdziwy jak te wasze smieszne bajeczki dla dzieci, ogladajcie je sobie dalej, to na pewno do konca zycia bedziecie miec skrzywione spojrzenie na swiat i wszystko bedzie was szokowac
  • Odpowiedz